SPORTURI  »  HANDBAL  »  INEDIT

Ca între campioane » Cîştigătorii Ligii Campionilor la fotbal şi la handbal feminin au participat la o şedinţă foto inedită

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 13 august 2013 20:09

Cîştigători sezonul trecut ai Ligii Campionilor, fotbaliştii de la Bayern Munchen şi handbalistele de la Gyor au participat la o sesiune foto în Ungaria, cu prilejul amicalului dintre Gyor şi Bayern.

Sînt cele mai bune echipe din lume la ora actuală. Bayern Munchen a cîştigat Liga Campionilor după ce a trecut în finală de Dortmund, în timp ce Gyor a depăşit în ultimul act norvegiencele de la Larvik.

Avînd acelaşi sponsor, concernul auto Audi, cele două echipe s-au reunit duminică, la Gyor, cu prilejul amicalului susţinut de campioana Ungariei la fotbal împotriva campioanei Germaniei. Pep Guardiola nu a trimis în teren vedetele, jucînd cu garnitura a doua, dar la întîlnirea cu handbalistele au participat şi fotbaliştii care nu intraseră pe teren.

"Este minunat că am putut să discutăm cu nişte fotbalişti senzaţionali! Mie personal, de la Bayern îmi place Muller", a declarat Anita Gorbicz, starul de pe semicerc. Brazilianca Eduarda Amorim a ţinut neapărat să facă o poză alături de Guardiola, ea fiind fan Barcelona.

"A fost o experienţă extraordinară pentru noi să facem o fotografie comună cu cea mai bună echipă de club din lume. Personal, eu am discutat mai mult cu Javi Martinez, pentru că este spaniol ca şi mine", a declarat antrenorul Martin Ambros.

Handbalistele, între care şi Katarina Bulatovici, fosta jucătoare a Oltchimului, au asistat apoi la amicalul dintre Gyor şi Bayern, cîştigat de nemţi cu 4-1, prin dublele reuşite de Shaquiri şi Goetze.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează