SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL / ROMÂNIA-SLOVACIA 33-38

Caraghioşi mondiali » România a fost învinsă şi de Slovacia şi va juca azi pentru locurile 19-20 cu Tunisia

Articol de - Publicat duminica, 23 ianuarie 2011 00:00

"Naţionala" României va juca pentru locurile 19-20 la Mondiale, după ce a primit aseară 38 de goluri de la Slovacia

Reprezentativa României a întîlnit aseară Slovacia în grupa pentru locurile 17-20 la Campionatul Mondial din Suedia. Ca şi acum doi ani, la turneul final din Croaţia, slovacii au învins la 5 goluri diferenţă. Acum a fost 38-33, atunci 28-23!

"Tricolorii" au jucat din nou fără nerv, lamentabil, indolent în apărare. Nu s-au zbătut prea tare să-i oprească pe oamenii de gol ai Slovaciei, Kukucka, Kopko şi Tarhai, lăsîndu-i pe portari "carne de tun" în faţa aruncărilor adversarilor. Slovacii nu bătuseră pe nimeni la actuala ediţie a Mondialelor, dar nici acest lucru nu a contat prea mult. Românii au ratat din nou exasperant, inclusiv trei aruncări de la 7 metri, şi l-au făcut "mare" pe goal-keeperul advers, Richard Stochl, cel care avea să fie declarat omul meciului.

În aceste condiţii, România va juca azi, de la ora 17:30, pentru locurile 19-20 contra Tunisiei, africanii pierzînd ieri, 25-26 contra Austriei. Va fi ultimul meci la Mondiale pentru români, care pînă acum au învins în faza grupelor Australia şi Serbia, dar au pierdut cu Croaţia, Danemarca şi Algeria.

România 33 (19)
A. Stamate 9, Ghionea 8, Novanc 5, Fenici 5, Florea 2, Jurcă 1, Sabou 1, Toma 1, Georgescu 1. Antrenor: Vasile Stîngă
Slovacia 38 (22)
Kukucka 7, M. Stranovsky 6, Kopcko 6, Antl 6, Tarhai 5, Urban 4, Petro 2, Niznan 1, Tumidalsky 1. Antrenor: Zoltan Heister

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dilibau
dilibau  •  23 Ianuarie 2011, 12:26

Vorba indureratului tata al lui Marian Cozma: "tata, cand vii la lot, *VII* la lot!" (adica nu stai ca mortu pe teren). Oricum, in afara de Ionut Popescu toata echipa trebuie remaniata. Selectia nu i-a inclus pe doi din cei mai buni jucatori ai nationalei, respectiv Stavrositu si Sania,deci si V.Stanga are partea lui de vina. Insa are dreptate: ce poate el sa faca daca jucatorii rateaza de pe semi-cerc aruncari simple?!

markobra
markobra  •  23 Ianuarie 2011, 12:16

de ce va legati numai de jucatori si de antrenor?` de ce nu spune nimeni nimic despre conditile din sport in general sau despre fondurile de care dispun federatile despre taierile regulate din fonduri an de an fondurile sunt tot mai mici.

ricco
ricco  •  23 Ianuarie 2011, 08:27

Eu stiam ca sint 'zlabi' dar nu mi-am inchipuit ca sint si CARAGHIOSI... Intr-un fel e bine pentru ca mai jos de atit nu se poate...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează