SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA U21 - SLOVENIA U21 27-26

Ce nebunie de calificare! » România U21 a înscris golul devisiv cu opt secunde înainte de final

Articol de - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 11 ianuarie 2015 22:04

Echipa sub 21 de ani a României s-a calificat la Mondialul din Brazilia, din acest an, înscriind golul victoriei cu 8 secunde înainte de final.

Aseară, la Piteşti, într-o atmosferă incendiară, naţionala de tineret a României a reuşit calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia (19 iulie-2 august). "Tricolorii" au avut însă mult de suferit pentru a obţine victoria în meciul decisiv cu Slovenia, o echipă care a luptat senzaţional, deşi nu mai avea nici o şansă la calificare.

Românii au fost mereu în spatele adversarilor timp de 48 de minute, chiar şi la patru lungimi diferenţă! Nu au cedat însă nici un moment, împinşi de la spate de 1.500 de suporteri fantastici. De la 19-21, în minutul 43, România a punctat de patru ori consecutiv şi a preluat conducerea în minutul 49: 23-21.

Thriller-ul nu s-a încheiat însă, slovenii jucînd parcă pentru croaţi, cei care-i învinseseră în prima zi a turneului. Slovenia a egalat la 23, din nou la 25, de la 23-25, şi încă o dată la 26!

Totuşi, golul victoriei a venit cu 8 secunde înainte de final, din braţul lui Rotaru. Slovenii au mai avut timp să arunce o dată la poartă, dar Iancu a fost la post şi imediat s-a declanşat "haosul" bucuriei într-o echipă care anul trecut abia a reuşit să învingă Luxemburg, dar a pierdut cu Israel, şi a ratat astfel Campionatul European. Acum însă, România merge în Brazilia, cîştigînd o grupă grea din care au mai făcut parte Croaţia, Slovenia şi Bulgaria!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Ianuarie 2015, 00:49

a fost un meci palpitant, pe muchie de cutit. se putea castiga mai detasat, dar miza uriasa si-a spus cuvantul la acesti tineri handbalisti. cel mai important este ca s-au calificat la CM unde le doresc mult succes, si acolo, dar si in viitor. poate ne vor scoate din nou in lume, peste cativa ani, in handbalul masculin.

merace
merace  •  12 Ianuarie 2015, 11:43

hai ROMANIA!

rexrapidistul
rexrapidistul  •  12 Ianuarie 2015, 10:19

Greu, dar ce este obtinut cu greutate, are o bucurie aparte!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează