SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM PLOIEŞTI

Clara Vădineanu s-a despărţit după numai o lună de CSM Ploieşti: "Nu am găsit ceea ce eu îmi doream!"

Articol de - Publicat miercuri, 13 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 10:46

Oficialii echipei ploieştene au declarat că s-a reziliat contractul, de comun acord, din pricina faptului că "Vădineanu a fost accidentată".

Handbalista reacţionează: "Dacă o simplă întindere e o accidentare gravă, atunci ce să mai zic? Eu am plecat de la Ploieşti pentru că nu am găsit acolo ce mi-am dorit. Am vrut să lucrez cu domnul Gheorghe Covaciu, îl cunoşteam foarte bine de la Cluj, dar nu totul depinde de dînsul. La toate fetele le intrase salariu, mie nu, pentru că nu am jucat. Mi-am dat seama că nu are rost să ne certăm şi am cerut rezilierea. Dacă din prima lună începem cu probleme, ce rost mai avea să rămîn?", a declarat Vădineanu.

Fosta jucătoare a Oltchimului şi a naţionalei României îşi caută acum echipă în prima ligă. "Nu mai am nici o problemă cu accidentările. M-am operat acum mai bine de un an de ligamente, am jucat o jumătate de an la Rm. Vîlcea, acum genunchiul e bine. Am 27 de ani, cred că mai am multe de spus în handbal", subliniază Clara.

Interul stînga a avut la începutul sezonului o ofertă şi din Ungaria, din prima ligă, dar îşi doreşte să rămînă în România pentru a fi aproape de familie. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close