GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DOLIU ÎN HANDBAL

Comunicat FC Steaua: "Viaţa e mai importantă decît orice rivalitate. Condoleanţe familiei lui Marian Cozma!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Decesul fostului handbalist al lui Dinamo, Marian Cozma, i-a determinat şi pe şefii Stelei să-şi exprime regretul faţă de dispariţia internaţionalului român.

"FC Steaua isi exprima regretul pentru moartea handbalistului roman Marian Cozma, care a fost ucis in noaptea de sambata spre duminica in Ungaria.

Clubul nostru transmite condoleante familiei indurerate a sportivului disparut prematur, la nici 27 de ani. In astfel de momente realizam faptul ca viata este mai importanta decat orice rivalitate! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!", este mesajul postat de reprezentantii Stelei pe site-ul oficial.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
 •  11 Februarie 2009, 09:06

intr-adevar sa lasam orice rivalitate,care din pacate,uneori duce la lucruri dramatice. Aceste momente triste pentru sportul romanesc si nu numai sper sa deschida ochii celor care conduc destinele sportului romanesc, pentru o mai buna valorificare si apreciere a talentelor sportivilor romani

 •  08 Februarie 2009, 21:50

DUMNEZEU SAL IERTE si nu an ultimul rand CONDOLEANTE familiei cosma PAKAT ca un asa pivot al handbalului rom nu mai e printre noi !!!!!!!!

 •  08 Februarie 2009, 21:44

haideti sa lasam laoparte orice rivalitate. r.i.p marian cozma. dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca

Vezi toate comentariile (10)
Comentează