SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL 3

Constanţa a dat de pămînt cu Bacăul! » Campioana a surclasat vicecampioana în primul meci din Final 3

Articol de - Publicat joi, 08 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 08 mai 2014 00:31

HCM Constanţa a trecut de Ştiinţa Bacău cu 27-18. Constanţa, Turda şi Bacăul se vor lupta în această lună pentru stabilirea campioanei, plecînd de pe picior de egalitate.

Campionii de pe Litoral s-au plîns de sistemul de desfăşurare. "Am avut 9 puncte avans faţă de Turda şi 13 faţă de Bacău, şi acum ei sînt egalii noştri. E cel mai prost sistem din Europa, nu ştiu cine l-a gîndit!", a declarat directorul executiv Nurhan Ali.

HCM Constanţa a întîlnit ieri, în prima etapă, pe Ştiinţa Bacău, o reeditare a finalelor campionatelor din ultimele două sezoane. Bacăul nu a cîştigat niciodată, nu a făcut-o nici ieri.

O repriză aproape
Ştiinţa a jucat de la egal la egal doar în prima repriză. De la 12-10 însă pentru "marinari", în partea a doua gazdele s-au distanţat rapid la 18-12, apoi la 25-16, pentru ca la final să cîştige cu 27-18!

Managerul Ştiinţei, Ion Ciobanu, a intrat pe teren în minutul 51, cînd echipa sa era condusă cu 21-16 şi le-a făcut semn handbaliştilor să părăsească terenul, protestînd astfel la deciziile arbitrilor Harabagiu şi Stănescu. Ciobanu a fost calmat chiar de antrenorul Eliodor Voica, acesta ţinîndu-l cu forţa pe oficialul băcăuan.

Următorul meci în Final 3 va fi între Potaissa Turda şi HCM Constanţa, duminică, 11 mai. Meciul care va decide titlul se va disputa însă în ultima etapă, la Bacău, între Ştiinţa şi HCM Constanţa, pe 24 mai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează