SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO 2014 / CORESPONDENŢĂ DIN DEBRECEN

Corespondenţă din Debrecen » FOTO Omletă cu ziarişti » Concurs inedit cu handbalistele norvegiene. Cîştigătoare a ieşit Camilla Herrem

Articol de - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 22:05

Reporterii TV2 Norvegia au iniţiat ieri, în parcarea hotelului Lycium, unde stau echipele, la Debrecen, un inedit concurs cu... ziarişti.

Trei dintre jucătoarele campioanei olimpice, Camilla Herrem, Nora Mork şi Karoline Breivang, au primit fiecare cîte un coş de ouă.

Comentatorul TV2, postul care transmite meciurile în Norvegia, urma să plece în alergare de lîngă ele, iar jucătoarele să-l ia la ţintă cu ouă! Handbalistele au lovit cu sete şi l-au umplut de ouă crude pe ziarist.

La final, s-au numărat ouăle care şi-au atins ţinta, iar cîştigătoare a fost desemnată extrema stînga Camilla Herrem, jucătoarea campioanei României, HCM Baia Mare. Ea a primit drept premiu o uriaşă pîine!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează