SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-DANEMARCA 29-29

Corespondenţă din Ungaria » Cristina Neagu rămîne optimistă după remiza cu Danemarca: "Contează că am făcut un meci bun!"

Articol de - Publicat miercuri, 10 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 23:17

Cristina Neagu a marcat aseară 10 goluri contra nordicelor, chiar dacă în multe situaţii a fost ţinută om la om. Jucătoare cu experienţă, Neagu a marcat şi ultimele trei goluri ale României.

"Ne pare rău că am pierdut un punct. Faptul că noi sîntem triste, iar danezele se bucură pentru acest rezultat spune totul pentru cum au decurs lucrurile în teren. Dar nu mai putem schimba nimic acum, contează doar că am făcut un meci mult mai bun", a declarat Neagu.

Interul stînga rămîne optimist. "Ăsta e handbalul, nu avem ce face, trebuie să privim înainte, la meciul cu Ucraina, important e că am demonstrat o altă faţă a echipei României, ce s-a întîmplat duminică a fost o zi neagră pentru noi şi am ştiut să trecem peste. Trebuie să luăm lucrurile bune şi să mergem mai departe, să cîştigăm împotriva Ucrainei", a punctat cea care în 2010 a primit titlul de jucătoarea anului în lume.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ceaiuri
ceaiuri  •  10 Decembrie 2014, 22:59

si mult mai mult conteaza sa nu ramana..singurul

mishu_74
mishu_74  •  10 Decembrie 2014, 17:41

Am cunoscut-o in 2006 la campionatul mondial de tineret din Canada. Avea doar 17 ani si un viitor enorm de mare in fata. A fost aleasa MVP-ul turneului si ziceau fetele, ca la toate turneele este aleasa MVP.Era imposibil sa nu fie asa, era dintr-o alta lume, superterii altor echipe, canadienii o iubeau pe fata asta si-i scandau numele incontinuu.Nici o alta jucatoare nu facea ce facea Cristina pe teren. Am invitat toata echipa la cineva acasa, la un mic party. Fetele erau nemaipomenite. Cristina Neagu era de o modestie fara seaman. Bravo ei ca a ramas tot timpul in top. O atleta si o profesionista desavarsita. Felicitari Cristina Neagu. Felicitari tuturor fetelor. Merita.

delphy08
delphy08  •  10 Decembrie 2014, 13:44

CRISTINA NEAGU cea mai buna sportiva din ROMANIA la sporturile de echipa.Din pacate este prea putin promovata in comparatie cu valoarea ei de talie mondiala.Astia suntem noi romanii promovam toate pitipoancele si fata asta frumoasa si valoroasa o ignoram 11 luni dintr-un an.CRISTINA in handbal este un fel de CRISTIANO in fotbal.De ce promovare se bucura Ronaldo si pe Cristina Neagu nu o stiu nici jumate din tinerii din aceasta tara.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează