SPORTURI  »  HANDBAL  »  DANEMARCA-ROMÂNIA 30-31

VIDEO Cristina Neagu a răspuns criticilor după victoria cu Danemarca: "Cîţi au crezut în noi? Cîţi ne-au dat şanse?"

Articol de - Publicat joi, 17 decembrie 2015 00:00

Cristina Neagu spune că ea şi colegele ei au demonstrat că românii sînt puternici mental şi că nu mai vrea să audă că sînt înjurate şi criticate.

Cristina a vrut să joace împotriva Danemarcei. A vrut să joace cu sala plină, cu 12.000 de oameci în tribună, pentru că asta o motivează. A avut dreptate și fiecare gol al ei a adus oftaturi de supărare din partea fanilor danezi. Fluierată copios în momentul prezentării, a fost la final cea mai aplaudată.

- Cristina, un meci ireal, nici la reluare nu ne putem uita!
- Într-adevăr, am ajuns într-o semifinală de Campionat Mondial după opt ani de zile, în 2007. Nu aş vrea să fiu un pic obaznică, dar cîţi oameni au crezut? Puţini, foarte puţini. Eu vreau să le mulţumesc din suflet celor care au fost alături de noi, ne-au transmis energia lor, mesaje de susţinere şi atunci cînd am pierdut acele trei meciuri în grupă. Cînd spunem că jucăm pentru noi, înseamnă că jucăm petru noi, pentru staff, pentru echipă, pentru oamenii care cred în noi, care ne susţin indiferent de rezultat.

- După ce ai ratat 7 metri la ultima fază, cum aţi mai avut puterea să vă mai ridicaţi?
- Am demonstrat că nu sîntem o naţie de looseri, pentru că sincer m-am săturat să fim înjurate, criticate, azi sîntem ruşinea României, mîine sîntem mîndria României. Lucrurile nu stau chiar aşa oameni buni, noi sîntem şi noi oameni Încercăm să facem tot ce putem să ne simţim fericite să facem pe toată lumea fericită, nu sîntem roboţi, încercăm să dăm tot ce e mai bun. Luaţi exemplul Rusiei, au cîştigat toate mecurile şi acum au fost eliminate, joacă în 5-8.  Le-a bătut Polonia. Asta nu înseamnă că ne-am dorit să pierdem acele meciuri, însă ne-am concentrat pe meciurile care erau cele mai importante. Eu sînt ferictă. Vreau să mulţumesc fetelor, staffului, masorilor, doctorilor care au grijă de noi. Toţi împreună am format o echipă.

- Fetele te-au suplinit extraordinar pe final, cînd ai fost luată om la om.
- Eu am zis-o de atîtea ori pentru mine echipa e cea mai importantă Nu contează cine dă cele mai multe goluri, importat e ca echipa să cîştige. Destui oameni m-au criticat după meciul cu Brazilia că nu sînt la potențial maxim. Asta nu contează, important e că România cîştigă. Ce dacă dau eu 20 de goluri şi echipa pierde. E mai bine aşa? Important e că noi jucăm ca o adevărată echipă şi se vede lucrul acesta pe teren.

15goluri a marcat Cristina Neagu contra Danemarcei, din 23 de auncări, avînd un procentaj de 65%

67de minute şi 20 de secunde din totalul de 70 a stat Cristina pe teren. La final, abia mai putea sta în picioare, dar a dat 20 de minute interviuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  17 Decembrie 2015, 18:08

CRISTINA NEAGU SI ECHIPA EI-R O M A N I A-SUNTETI SUPER! JOS PALARIA,TOT RESPECTUL NOSTRU!

194362334230310
Robert Damian  •  17 Decembrie 2015, 16:11
Postat de zizu pe 17 Decembrie 2015, 14:06

de ce? fiindca asa cum a zis....sunt oameni....iar sportul e un joc...in care cineva trebuie sa castige si cineva sa piarda.......nu poti castiga mereu,nu esti robot setat sa termine tot...

O mai spun odata-DE CE NU AUVOIE SUPORTERII SA VA CRITICE DUPA 3(TREI!!!)INFRANGERII LA RAND????????Cred ca esti o jucatoare pe postul tau EXTRAORDINARA!!!Dar INFATUAREA SI LIPSA DE MODESTIE,NU FAC CASA BUNA CU MAREA PERFORMANTA!!!!Mai intreb odata-AI MAI FI VORBIT ASA DACA PIERDEATI IN PRELUNGIRI;DUPA CE AI RATAT 7m IN ULTIMA SECUNDA SI VICTORIA SIGURA?????????Si,stai linistita,NU NE ESTE RUSINE SA VA CRITICAM(FARA JICNIRI!!!!!)CAND PIERDETI UNEORI LAMENTABIL MECIURI LA RAND!!!PENTRUASEARA,SINCERE FELICITARI!!!!Sava vedem cu Norvegia!!!!Hai Romania!!!!!

1099645960086044
Constantin Elena  •  17 Decembrie 2015, 16:04

Mai dar tari sunteti la sfaturi. Sa va fie rusine. Cel mai mult conteaza cata frumusete a avut maciul si cum Cristina a tras echipa dupa ea ca un lider. Bravo fetelor ,bravo Cristina !....si nu asculta rautatile ca sunt multi destepti pe margine.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează