SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM a pierdut-o pe Line Jorgensen! Daneza s-a accidentat grav: cât va lipsi

Line Jorgensen a marcat sezonul trecut 38 de goluri pentru CSM în Ligă
Line Jorgensen a marcat sezonul trecut 38 de goluri pentru CSM în Ligă

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 00:00

Daneza s-a reaccidentat destul de grav și nu va mai putea evolua până la finalul sezonului.

Line Jorgensen a fost mai mult accidentată în acest sezon decât a jucat. De altfel, în Liga Campionilor, interul dreapta nu a prins niciun meci. Ea s-a accidentat la naționala Danemarcei, iar echipa de club a avut de suferit.

Line era așteptată să revină în meciul din "sferturi", al CSM-ului, dar din păcate s-a accidentat încă o dată. Dacă prima dată a avut probleme la brațul drept, acum problemele sunt la degetul mare de la mâna stângă. Medicii nu i-au dat prea multe speranțe.

"Tot sezonul e compromis, am înțeles că va mai trebui să stea alte patru luni", a declarat președintele secției de handbal de la CSM, Bogdan Vasiliu.

Nu mai rămâne la CSM

Campioana României tocmai a anunțat recent prelungirea contractului cu interul dreapta, pentru încă un sezon. În acel moment, Line nu se accidentase a doua oară.

"Este o clauză în contract în care se stipulează că dacă jucătoarea nu va fi sănătoasă la 1 iulie, atunci contractul nu mai este valabil", a anunțat Vasiliu. În aceste condiții, Jorgensen nu va mai rămâne la București, din sezonul viitor.

Daneza a avut probleme și în sezonul trecut, dar a revenit la timp și a jucat în meciurile din "sferturi" și în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
879629818843899
Tavi Valeriu  •  13 Martie 2017, 20:50

Martin,Bhome,Linnea,Line pierdere pt CSM!Timpul este scurt si perioada de transferuri a inceput.

ceaiuri
ceaiuri  •  05 Martie 2017, 13:26

e jucatoarea care a jucat cel mai putin pt echipa(si anul trecut a fost accidentata)banuiesc ca si in contract tb specificat ca nu o sa mai primeasca toti banii...deci primaria tb sa pregateasca niste contracte pt obiectiv..ai ajuns in FF primesti toti banii nu prinzi ff 75 la suta...pt ca exista "pericolul"sa transferi jucatoare numai pt. campionatul intern care e f firav..si ele sa prinda 12 meciuri tari..si gata sezonul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează