SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

CSM București a câştigat sâmbătă Cupa României, dar acum își dorește primul titlu de campioană: ”Acum vrem și campionatul!”

Articol de - Publicat luni, 18 aprilie 2016 00:00

CSM București a învins sîmbătă seara, la Brăila, cu 27-24 Steaua, în finala Cupei României, și a obținut primul trofeu din istoria clubului patronat de Primăria Capitalei, la masculin.

Căpitanul Iulian Stamate, dar și Marius Stavrositu, Marius Novanc și Marian Răpciugă au jucat în trecut la Steaua, dar acum au ridicat cupa deasupra capului în tricoul CSM-ului. "Pentru mine e al doilea trofeu, am mai câștigat tot Cupa României pe când evoluam la Steaua. Acum ne vom bate și mai tare pentru câştigarea campionatului", a anunțat Iulian Stamate.

În altă barcă

Vasile Stîngă, fostă glorie a Stelei, e și el acum în tabăra CSM-ului, fiind team-managerul vicecampioanei României. Fostul mare jucător și-ar fi dorit să învingă o altă echipă în finală, nu Steaua: "Mă bucur că a fost primul trofeu câștigat de CSM, dar îmi pare rău că am jucat contra Stelei. E un început bun pentru mine și sper să câștigăm și campionatul", a declarat Stângă.

În play-off-ul Ligii Naționale, CSM va întâlni în "sferturi" pe HC Adrian Petrea Reșița. Steaua va juca împotriva celor de la Poli Timișoara, Dinamo cu Dunărea Călărași și HC Odorhei cu Potaissa Turda.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează