SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

CSM București a jucat cu banderole albe pe braț! Mesaj pentru Primăria Capitalei: „Suntem neplătiți de patru luni, ne vrem banii!”

Antrenorul Eliodor Voica dă indicații la time out. Pe tricourile jucătorilor se observă banderolele albe FOTO sportpictures.eu
Antrenorul Eliodor Voica dă indicații la time out. Pe tricourile jucătorilor se observă banderolele albe FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 02:11 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 09:22

Handbaliștii de la CSM București au apărut la derby-ul cu Potaissa Turda, din etapa a 12-a a Ligii Naționale, având banderole albe pe mânecile tricourilor de joc. Au vrut să atragă atenția asupra situației financiare dezastruoase de la clubul patronat de Primăria Capitalei.

Mai întâi au făcut-o fetele, acum și băieții. Neagu, Dedu, Barbosa și celelalte jucătoare au intrat la meciul de Liga Campionilor contra celor de la FTC Budapesta, din 18 octombrie, cu tricouri albe pe care se putea citi: „Respectați-vă promisiunile!”, „Respecțați-ne munca!”. Era forma lor de protest pentru a-și cere salariile restante. „Cred că o echipă care are pretenții să meargă în Final-Four-ul Ligii Campionilor și care vrea să se bată pentru trofeu trebuie să-și respecte jucătoarele și mai ales să le plătească la timp, pentru că asta e o problemă pe care nu putem să o ascundem", a spus atunci Neagu.

La o lună și jumătate distanță, și băieții de la CSM București au recurs la greva japoneză! Au intrat cu banderola albe lipite pe tricouri la partida cu Potaissa Turda, de vineri seara, în Sala Polivalentă. În tribune a fost și Gabriela Szabo, directorul general al clubului patronat de Primăria Capitalei. CSM a pierdut întâlnirea, 22-25, dar la final, jucătorii au răbufnit.

„Noi ne-am făcut treaba, să și-o facă și conducerea!”

Viorel Fotcahe, component al CSM; dar și al „naționalei” României, a spus. „Ne ajunge! Avem și noi familii, avem casă, nu putem să mai rezistăm. Noi ne-am făcut treaba, ne-am îndeplinit obiectivele, așteptăm să și-o facă și conducerea. Să se ducă la Primărie, să discute, să explice situația”, a spus Fotache. „Vrem și noi liniște la club, vrem să ne gândim numai la handbal, Ne-am săturat de promisiuni, că o să fie mâine, că poimâine”, a mai spus interul de la CSM.

Acuzații și la adresa arbitrilor

Întrebat unde cred că s-a pierdut partida, care au fost minusurile echipei sale, Fotache a fost extrem de tranșant. „Noi nu am avut arbitraj. Poate la mulți le e frică să o spună, dar uitați-vă de ce arbitraje se bucură Turda. Cum poți să câștigi cu un asemenea arbitraj?”, a spus Fotache.

În timpul partidei, pentru că protesta deseori la deciziile celor doi arbitri, cuplul Georgescu-Moldoveanu din Constanța, Cristi Stamate, șeful secției de handbal de la CSM, a fost înlăturat din spatele băncii echipei sale și trimis în înaltul tribunelor în Sala Polivalentă. „Ăsta e arbitraj? Se știa de o săptămână că Georgescu-Moldoveanu arbitrează meciul ăsta! De asta am ajuns unde am ajuns”, a strigat Stamate. 

Și antrenorul cu portarii de la CSM, fostul mare portar al României, Sorin Toacsen a protestat la deciziile arbitrilor. Raportul eliminărilor de 2 minute la partida dintre Turda și CSM a fost de 1-7, lucru care i-a nemulțumit pe bucureșteni.

Situație tensionată la CSM București » Cristina Neagu, „înțepată” de Gabriela Szabo: „Vorbesc mai mult despre bani”

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 22-27. Furtună după eșec! Cristina Neagu n-a mai răbdat: „Ce echipă cu pretenții nu-și respectă jucătoarele și nu plătește la timp?” + „Nu sunt robot, nu vă bazați pe mine la EURO!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
huhurez
huhurez  •  06 Decembrie 2020, 06:04
Postat de Vladescu Mircea pe 05 Decembrie 2020, 10:11

Iar tot Bucurestiul nu are apa calda si caldura , ce o fi mai important ????? Puteti pleca daca nu va convine , nici 1% dintre romani nu o sa va simta lipsa si oricum ati ajuns ciuca batailor cu tot cu salariile voastre mai mari ca ale fotbalistilor !!!!!

tu oricum n-ai nevoie de apa calda

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  05 Decembrie 2020, 10:11

Iar tot Bucurestiul nu are apa calda si caldura , ce o fi mai important ????? Puteti pleca daca nu va convine , nici 1% dintre romani nu o sa va simta lipsa si oricum ati ajuns ciuca batailor cu tot cu salariile voastre mai mari ca ale fotbalistilor !!!!!

dubluv
dubluv  •  05 Decembrie 2020, 09:44

nu poate fi bagat in faliment CSM? Sincer, sper asta, este o echipa falsa, creata artificial, fara istorie, fara suporteri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează