SPORTURI  »  HANDBAL  »  GLORIA BUZĂU

Dezvăluiri despre meciul în care CSM București a pierdut titlul de campioană: „Jucătoarele nu aveau încredere”

CSM București
CSM București

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2019 19:20

Gloria Buzău a câștigat meciul cu CSM București, 29-21, și echipa Primăriei București este la un pas să rateze câștigarea titlului de campioană.

Alexandra Iovănescu Subțirică, pivotul Gloriei Buzău, fiica fostei mari jucătoare a Oltchimului, Simona Iovănescu, a povestit câteva lucruri interesante legate despre meciul câștigat de echipa sa cu CSM București, 29-21!

„Nimeni nu a crezut că putem face un asemenea rezultat. De altfel, și la final ne uitam la tabelă și nu știam dacă e adevărat”, a spus cu multă sinceritate Alexandra. „Cu trecerea timpului, când am văzut că noi conducem, am simțit că se poate. La ele nu mergea nimic, au ratat mult, nu aveau încredere. Eu așa am simțit”.

Alexandra a subliniat faptul că echipa din Vâlcea nu le-a motivat suplimentar pentru meciul cu CSM. „Motivația noastră a fost situația noastră din clasament. Ne trebuiau trei puncte să scăpăm de emoții, să nu mergem la barajul de retrogradare. Nu speram însă că o să le luăm cu CSM”, a mai spus pivotul buzoian.

Deși mama ei a jucat 11 ani la Vâlcea, iar ea a crescut acolo, Alexandra spune că nu a avut nicio afinitate spre echipa olteană, ca să câștige titlul. „Sincer, eu cred că Vâlcea a meritat mai mult. Parcă și-au dorit mai mult, au jucat ca o echipă, au avut constanță. Este meritul lor și trebuie să recunoaștem asta”, a spus Alexandra.

„Meciul pierdut, în tur, la București, le-a înrăit!”

Antrenorul Gloriei Buzău, Romeo Ilie, spune că la victoria de sâmbătă, de la Buzău, a contat enorm de mult meciul din tur, pierdut de buzoience, 26-27, după ce acestea au condus 26-23 în minutul 57!

„Greu am reușit să le ridic pe fete după acel rezultat. Erau terminate, au plâns. Mental erau la pământ. Acum însă, le-am simțit altfel. Acel meci le-a înrăit, âși doreau revanșa. Și vă mai spun ceva. Eu le-am spus că depinde doar de ele când vor lua vacanță! Dacă mergeam la baraj, ar fi trebuit să mai stea câteva săptămâni bune în pregătire. Așa, pot pleca liniștite în vacanță, cu toată lumea fericită!”, a subliniat tehnicianul.

Citește și:

EXCLUSIV Haos TOTAL la CSM București! 4 informații din culise: fără salarii în 2019, amenințări cu greva, „o rablă de rată” și un colaps și la juniori!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează