SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Dinamo fără rival » Campioana României a trecut la pas de HC Dobrogea Sud, scor 34-28

Duel al
Duel al "străinilor", constănțeanul Celica (în albastru) și dinamovistul Vrankovici. Câștigat net de croat // Foto Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2017 00:00

Campioana României a trecut aseară la pas de HC Dobrogea Sud, singura echipă care-i bătuse pe ”câini” în tur.

Dinamo e mai mult ca sigură de primul loc în sezonul regulat după ce s-a distanțat la 9 puncte în fruntea clasamentului.

"Alb-roșiii" au jucat aseară pe teren propriu în fața constănțenilor și aveau de luat revanșa după meciul tur, singurul pierdut în actuala ediție. Toma, Buricea și compania au câștigat pe Litoral cu 32-29!

Recitalul interilor

Constanța a venit la București fără interii Crnoglavac și Angelovski, accidentați, iar acest lucru a contat până la urmă. "Marinarii" au marcat mai ales pe extreme, avându-i la timonă pe Toma cu 9 reușite și Vujadinovici cu 7.

De partea cealaltă, Dinamo a contat chiar pe interi, iranianul Sajad Esteki și croatul Vrankovici fiind de-a dreptul strălucitori. Sajad a marcat de 13 ori, iar Jakov a punctat și el de 10 ori!

A fost 34-28 pentru gazde, care pe final parcă nu au mai forțat, jucând doar la spectacol.

"E greu să joci fără interi. Nu am sperat prea mult la acest joc, ne gândim la meciurile următoare în care ne-am propus să câștigăm tot pentru a urca în clasament pe locul 3 sau chiar al doilea", a declarat constănțeanul George Buricea.

Dinamoviștii așteaptă și ei să vadă ce adversar vor avea în "sferturi" și mai apoi, în semifinalele play-off-ului.

"Vreau să cred că experiența acumulată în Liga Campionilor ne va ajuta în campionat. Plus că, nemaijucând în ritmul miercuri-duminică, echipa e mult mai proaspătă", a declarat antrenorul Eliodor Voica.

Rezultate etapa a 21-a:

  • CSM București-HC Odorhei 29-29
  • Potaissa Turda-Poli Timișoara 31-25
  • CSM Satu Mare-CSM Făgăraș 25-26
  • HC Vaslui-Dunărea Călărași 23-19
  • CSM Focșani-CSU Suceava 23-21
  • Dinamo București- HC Dobrogea Sud 34-28
  • Steaua a stat.

Clasament:

  1. Dinamo 52p,
  2. Potaissa Turda 43p,
  3. CSM București 38p,
  4. HC Dobrogea Sud 37p.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează