SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Se știu primele două semifinaliste din Liga Națională de Handbal masculin

FOTO: Radio Dinamo
FOTO: Radio Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 18:27

Campioana României a terminat în număr minimum de jocuri disputa din "sferturi" cu Dunărea Călărași. Echipa lui Eliodor Voica a câștigat cu 23-21 și își așteaptă acum adversara din semifinale, care se va alege dintre HC Odorhei și Dobrogea Sud Constanța.

Bucureștenii au condus de la un capăt la altul și s-au distanțat repede pe tabelă, grație paradelor senzaționale ale portarului Ionuț Irimuș.

Dinamo a avut și 8 goluri diferență, dar gazdele s-au apropiat pe final, dându-le ceva emoții campionilor. În primul meci dintre HC Odorhei și Dobrogea Sud, harghitenii s-au impus cu 27-22, meciul al doilea având loc mâine, pe Litoral, de la ora 19:30.

"Tigrii" merg și ei în "careul de ași"

CSM București s-a impus și ea sâmbătă, în al doilea joc, la Vaslui, 30-27, după ce câștigase și la București, 27-24. După 15-15 la pauză, în partea a doua oaspeții au condus în permanență și nu au avut probleme pe final. CSM va întâlni în semifinale învingătoarea disputei dintre Potaissa Turda și Poli Timișoara.

Ardelenii s-au impus în primul meci 31-22, dar returul e duminică, pe Bega, la ora 16:00 (direct TVR 1). Dacă vor câștiga, cei de la Potaissa sunt în careul de ași. În caz contrar, meciul 3 are loc la Turda, pe 13 aprilie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează