SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA

EXCLUSIV Dat afară de la Dinamo după disputa pentru cu putere cu Xavi Pascual, pleacă la Steaua » Culisele unei mutări spectaculoase

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 16:45 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 16:56

După ce a pierdut războiul cu Xavi Pascual la Dinamo, Daniel Georgescu va lupta pentru culorile clubului advers din vară, Steaua.

Plecat în exil după ce a pierdut la Dinamo lupta pentru putere cu Xavi Pascual, fostul conducător dinamovist Daniel Georgescu a ajuns în Bulevardul Ghencea, unde va conduce, din vară, „armata" handbaliștilor de la Steaua, susțin surse din cadrul clubului militar.

Daniel Georgescu a fost introdus în „citadela" Stelei de președintele onorific al echipei de handbal, dublul campion mondial Cristian Gațu. 

Dumitru Dragomir face dezvăluiri despre noua șefie de la Dinamo: „Rețineți ce vă spun! Îl cunosc, e spirt!”
DINAMO
Dumitru Dragomir face dezvăluiri despre noua șefie de la Dinamo: „Rețineți ce vă spun! Îl cunosc, e spirt!”

Cei doi au discutat încă din luna decembrie despre o eventuală colaborare, iar discuțiile s-au reluat în februarie, când Gațu și Georgescu au vizionat împreună partida dintre Steaua și HC Buzău.

Daniel Georgescu, de la Dinamo la Steaua

Încă de la primele discuții, Georgescu a înaintat conducătorilor steliști o listă cu 12 jucători străini pe care fostul dinamovist ar fi dorit să-i aducă la Steaua. 

„Noi am încercat cu jucători români, dar nu s-a putut face performanță. Luăm exemplul lui Dinamo și vom aduce handbaliști străini", spun conducătorii steliști, sub protecția anonimatului, care speră că în doi ani Steaua se va bate cu Dinamo pentru supremație.

Dat afară de la Dinamo după disputa pentru cu putere cu Xavi Pascual, pleacă la Steaua » Culisele unei mutări spectaculoase
Daniel Georgescu

Tot oameni din clubul militar au confirmat pentru Gazeta Sporturilor că săptămâna trecută Cristian Gațu și Daniel Georgescu s-au întâlnit la sediul Stelei din Bulevardul Ghencea și au bătut palma pentru colaborarea oficială din vară. Fostul manager dinamovist va fi consilier, dar neoficial el va conduce echipa de handbal Steaua București.

Vrea să schimbe antrenorul la Steaua

Surse din club au dezvăluit că Daniel Georgescu nu va mai lucra cu actualul antrenor, Ovidiu Mihăilă, și-l dorește la roș-albaștri pe fostul selecționer Rareș Fortuneanu, cu care este bun prieten și în care are mare încredere.

 Fortuneanu trăiește de peste 18 ani în Franța, este liber de contract din vara lui 2022, după ce a antrenat-o pe Saint Raphael, și dacă nu va semna cu altă echipă din Hexagon sau Occident o va putea antrena pe Steaua. Dacă nu se concretizează varianta Fortuneanu, Georgescu îl poate aduce pe Constantin Ștefan, antrenor cu care a lucrat la Dinamo.

Actualului antrenor de la Steaua, Ovidiu Mihăilă, îi expiră contractul în vară și nu i s-a propus un nou angajament. După 19 etape, Steaua se află pe locul 6 în clasament, cu 34 de puncte, și are nevoie de o clasare în primele 4 pentru a juca sezonul viitor în cupele europene. În etapa din weekend, Steaua a pierdut la Dinamo cu 28-31. 

VIDEO. Suporterii FCSB au scandat numele Cristinei Neagu în „Trivale”

Citește și: 

Andreea Mitu și aventura pe care o trăiește alături de Adam, fiul pasionat de robotică: „L-am luat peste tot, la două săptămâni era cu mine pe teren”

CSM București, comunicat anti-Rapid și FRH: „Au aruncat cu obiecte și lichide în teren”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
albu
albu  •  28 Februarie 2023, 04:31

Datorita lu' Geo si nea Ovi avem astazi handbal la Dinamo

creeperno807
creeperno807  •  27 Februarie 2023, 22:51

Drum bun, cale batuta!

freddy
freddy  •  27 Februarie 2023, 17:13

Cine poate înțelege România?? Practic vor băga și ei o grămadă de bani, exact ca Dinamo, in salariile unor cetățeni străini. Bani de la bugetul de stat al țării. Intr-un stat ***, statul prin orice minister ar său, ar trebui sa sponsorizeze sportul de masa. Grupele de juniori. Nimic din ce înseamnă sport profesionist nu ar trebui sa beneficieze de bani de la buget. Nici măcar de la o Primărie. O sa fie amuzant când armata și politia vor avea salariile și pensiile scăzute dar vor trebui sa suplimenteze fondurile cluburilor pentru salariile unor sportivi din altă țară. Ca la nebuni... Sa le dea și grad și de ce nu și pensie speciala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează