SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANIVERSARE

Ediție specială a Gazetei pentru Gheorghe Tadici la 70 de ani: „E periculos unde a ajuns handbalul. Dar asta e speranța mea”

Gheorghe Tadici, unul dintre cei mai mari antrenori ai handbalului românesc, împlinește astăzi 70 de ani. Gazeta Sporturilor a pregătit un interviu special, de pe proporții, în ediția de luni.
Gheorghe Tadici, unul dintre cei mai mari antrenori ai handbalului românesc, împlinește astăzi 70 de ani. Gazeta Sporturilor a pregătit un interviu special, de pe proporții, în ediția de luni.

Articol de , - Publicat duminica, 27 martie 2022 20:50 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 23:36

Gheorghe Tadici, unul dintre cei mai mari antrenori ai handbalului românesc, împlinește astăzi 70 de ani. Ziarul Gazeta Sporturilor a pregătit un interviu special, de pe proporții, în ediția de luni, pe care o puteți găsi la chioșcuri sau în Gazeta Digitală.

Tadici, omul care a stat pe banca naționalei feminine la ultima mare performanță, argintul mondial din 2005, este acum pe banca lui HC Zalău. Controversat, hulit adesea din cauza ieșirilor pe care le are în timpul meciurilor, Tadici rămâne incontestabil o voce în handbalul românesc.

Gheorghe Tadici la 70 de ani, interviu-eveniment în Gazeta Sporturilor de luni

Printre altele, în interviul special din Gazeta Sporturilor de luni, antrenorul în vârstă de 70 de ani a vorbit și despre nivelul actual al echipelor naționale. „Mi-aș dori să oprească declinul celei feminine. E un adevăr că locul 12 sau 13 e altceva decât pozițiile ocupate în trecut, când erau și medalii la nivel de junioare, de tineret și de senioare", a spus Tadici. 

Ce trebuie schimbat? „Când vezi că nu merge treaba, ori schimbi conducătorul, ori jucătorul, ori antrenorul. Cu cel din urmă s-a tot întâmplat și e cel mai ușor. Aștept și eu să văd o cotitură, o schimbare. 

Speranța mea e să putem să revenim între primele șase sau opt pentru că mie era aproape să mi se taie capul pentru un loc patru sau un loc șase. Fetele au ajuns deja în urna a treia valorică la tragerile la sorți și e periculos pentru că așa a început și decăderea naționalei masculine", a concluzionat Tadici. 

Ce mai poți citi în ediția specială dedicată lui Gheorghe Tadici:

  • Începuturile lui Tadici în sport și de ce a ales handbalul
  • Cum a reușit Tadici să stea departe de tentații: „Nu am fost un crai, să zbor din floare în floare”
  • Pasiunile neștiute din afara sportului
  • Cum explică momentele de furie de pe margine

Citește și alte știri din handbal:

CSM București, dezlănțuită în ultimul meci din campionat + Cum arată clasamentul la zi din Liga Florilor

Situație inedită: CSA Steaua București va juca la Sighișoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
popicoo
popicoo  •  28 Martie 2022, 10:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  28 Martie 2022, 09:32
Postat de nicododo17 pe 28 Martie 2022, 05:22

Ce a PRODUS SI PRODUCE Tadici ?

Zalăul are cea mai tânără ”trupă” din Liga Florilor și se bazează pe f multe jucătoare tinere, pe care le promovează...in clasamentul la zi este peste echipe cu pretentii, cu f multe jucatoare straine, precum Brăila sau Bistrița !

nicododo17
nicododo17  •  28 Martie 2022, 05:22
Postat de bogdan.iacob pe 28 Martie 2022, 00:44

Usurel Danutz tata ca dai in apoplexie... Ai inceput sa folosesti pluralul de majestate? Stapineste-te, nu e cazul... Rusia lui stalin zici? Habar n-ai ce a fost aia... Iar Tadici are dreptul la omagiu pentru ca A PRODUS si PRODUCE. Spre deosebire de mai toti ceilalti... Incepind cu preacorectul si mult prea bine platitul Adrian Vasile... dar mai sint si alti figuranti care au dus handbalul romanesc la groapa... Si d'astia ca tine se leaga de Tadici? Ati da dovada de intelepciune daca v-ati abtine. Dar ar insemna sa vi se ceara prea mult...

Ce a PRODUS SI PRODUCE Tadici ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează