SPORTURI  »  HANDBAL  »  RANDERS HK - OLTCHIM, AZI, ORA 16:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVESCORE PE GSP.RO

Greu în Danemarca » Oltchim dispută astăzi cel de-al treilea meci din Ligă

Interul dreapta Katarina Bulatovici a înscris 10 goluri în meciul cu Hypo Viena.
Interul dreapta Katarina Bulatovici a înscris 10 goluri în meciul cu Hypo Viena.

Articol de - Publicat sambata, 27 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 26 octombrie 2012 20:33

Oltchim şi Randers s-au întîlnit în Ligă şi acum două sezoane. Atunci vîlcencele au pierdut în deplasare la cinci goluri diferenţă.

Randers a cîştigat campionatul în Danemarca sezonul trecut pentru prima dată în istorie. A reuşit să treacă de Viborg, cunoştinţa mai veche a Oltchimului! Echipa pregătită de Jean Leslie a pierdut însă în vară nu mai puţin de nouă jucătoare, toate handbaliste de lot naţional. Au venit alte jucătoare noi, cele mai importante nume fiind franţuzoaica Siraba Dembele, vicecampioană mondială, Macarena Aguillar, bronz olimpic cu "naţionala" Spaniei, sau suedeza Ulrika Agren.

De altfel, Oltchim şi Randers s-au întîlnit acum doi ani în grupele Ligii Campionilor, împărţindu-şi atunci victoriile. Randers a învins în Danemarca, 27-23, iar Oltchim la Vîlcea, cu 28-22. Din echipele de atunci, la Randers nu mai joacă decît cinci handbaliste: surorile Kristensen, Stine Bonde Aagard, Camilla Dalby şi Chana Masson, portarul Braziliei. Şi Oltchim vine cu un lot complet schimbat.

Golgeterul Oltchimului, Katarina Bulatovici, crede că Oltchim va avea viaţă grea la Randers. "Cred că va fi primul meci cu adevărat important. Mă aştept la un meci mult mai greu decît cele cu Hypo Viena şi Buxtehuder. Am jucat în Danemarca, ştiu stilul lor şi cred că va trebui să ne apărăm mult mai bine ca pînă acum pentru a avea cîştig de cauză", spune muntenegreanca, fostă jucătoare la Slagelse. Katarina nu se sperie însă. "Nu ne temem, mergem să cîştigăm şi sînt convinsă că ne vom întoarce cu un succes", a încheiat Bulatovici.

"Eu cred că Oltchim, alături de Gyor, e favorită să joace finala. Are cel mai bun lot dintre toate echipele din Ligă" (Jean Leslie, antrenor Randers)

532480-oltchim.jpg

CLASAMENT GRUPA A
1. Oltchim 4p
2. Randers 2p
3. Hypo Viena 2p
4. Buxtehuder 0p
Etapa a treia: Randers-Oltchim (azi, ora 16:00), Buxtehuder-Hypo Viena (duminică, ora 16:00)

"U"Cluj-Podravka (azi, ora 17:30, DigiSport 1)

"Podravka e peste Krim"
Clujencele de la "U" Jolidon se află în faţa celui de-al treilea meci din grupa B a Ligii Campionilor. Adversara, campioana Croaţiei, Podravka Koprivnica, care a cîştigat etapa trecută cu Krim Ljubljana (25-22) şi este creditată de Gheorghe Covaciu cu şansa a doua la calificarea în "optimi".

"Podravka se apropie valoric de Gyor şi eu cred că se va califica mai departe în optimi. Din ce am văzut, Podravka este peste Krim la ora asta. Nouă nu ne rămîne decît să încercăm să cîştigăm şi să credem în şansa noastră măcar la locul 3", a spus antrenorul clujencelor de la "U" Jolidon.

În primele două partide din grupă, studentele au pierdut la limită, la Ljubljana (27-28), şi au cedat pe teren propriu cu Gyor (25-30).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
luciansj
luciansj  •  27 Octombrie 2012, 15:35

Unde pot vedea meciul pe net ?

flaviulucianr
flaviulucianr  •  27 Octombrie 2012, 14:33

bafta Oltchim!....Doamne ajuta! sa reusiti sa castigati Liga Campionilor si sa ne faceti fericiti pe noi toti romanii...

cosimon
cosimon  •  27 Octombrie 2012, 09:00
Postat de sabinalin pe 27 Octombrie 2012, 06:47

27-23 =5???

De la cine ceri si tu? De la Ursescu, Hutu & co??? Cand ii auzi si pe Pruna sau Parvan de la Digi Sport, te intrebi, astia sunt "specialistii" handbalului romanesc? Nu, evident ca nu, astia sunt exemple clare de lingusitori, care se pun bine cu "putetrea" pt a-si pastra functiile. Adevaratii specialisti nu or sa aiba niciodata loc de acesti neica nimeni...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează