SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONAVIRUS

Danezul Mads Mensah Larsen, campion mondial în 2019, pozitiv la Covid-19

Mads Mensah Larsen
Mads Mensah Larsen

Articol de - Publicat luni, 16 martie 2020 17:15

Mads Mensah Larsen (28 de ani), jucătorul echipei germane Rhein-Neckar Löwen, a fost descoperit pozitiv cu coronavirus. Handbaliștii de la Rhein-Neckar Löwen și THW Kiel au intrat în carantină.

El a avut simptome asemănătoare gripei săptămâna trecută și a fost apoi testat pozitiv pentru virusul Covid-19.

"A fost plasat în carantină internă vreme de 14 zile, împreună cu familia sa, ca precauție. Jucătorul se simte în formă și e pe deplin rezistent", a anunțat clubul Rhein-Neckar Löwen.

"Suntem mereu în contact cu medicul echipei noastre, cu autoritățile și încercăm să facem totul pentru a încetini răspândirea virusului. Suntem conștienți de obligația pe care o avem, dar și de responsabilitatea noastră în această situație critică. Sănătatea jucătorilor și celor din staff este cu adevărat prioritatea noastră", a spus Jennifer Kettemann, CEO Rhein-Neckar Löwen.

Mads e campion olimpic cu Danemarca, la Rio 2016, dar și campion mondial anul trecut, la turneul găzduit chiar de țara sa. Din 2014 el joacă în Germania, la Rhein-Neckar Löwen, iar din 2021 a semnat cu Flensburg, tot din prima ligă germană.

60 de persoane în carantină

Pe 8 martie, Rhein-Neckar Löwen a jucat ultimul meci în Bundesliga, în deplasare cu liderul THW Kiel. Kiel a câștigat cu 27-21. Pentru că au intrat în contact cu internaționalul danez, 60 de persoane, atât de la Kiel, cât și de la Rhein-Neckar Löwen au intrat în carantină, la domiciliu, și nu au voie să iasă în plublic timp de două săptămâni.

Citește mai multe despre handbal:

Primul trofeu pe vremea Covid-19 » În Rusia s-a jucat finala Cupei

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează