SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

HCM Baia Mare, în faţa unei calificări istorice

geiger
geiger

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2010 00:00

După ce au pierdut meciul tur, din Polonia, scor 19-24, în "optimile" de finală ale Cupei EHF, handbalistele de la HCM Baia Mare vor să întoarcă duminică rezultatul pe teren propriu.


Adversarele, campioana Poloniei, SPR Lublin, au prima şansă la accederea în "sferturi", dar gazdele doresc să realizeze un meci mare şi să sărbătorească la final. "Pînă acum echipa noastră nu s-a mai calificat în sferturile unei competiţii de acest nivel. S-a jucat o finală în Challenge Cup, însă Cupa EHE e altceva. Cred că duminică prospeţimea fizică a jucătoarelor va fi decisivă, şi mai puţin pregătirea tactică", a declarat antrenorul Ioan
Băban pentru siteul clubului băimărean.

De partea cealaltă, SPR Lublin are o istorie mult mai bogată. A cîştigat Cupa EHF în 2001 şi a jucat de 7 ori în grupele Ligii Campionilor! "Sper ca avansul nostru să fie suficient pentru calificare. Sînt nemulţumit că în tur am marcat numai 24 de goluri. Eficienţa trebuie să fie mai mare la Baia Mare", a spus şi tehnicianul polonez Grzegorz Goscinski.

Sezonul trecut, tot in Cupa EHF, HCM Baia Mare a fost eliminata in "optimi" de HC Leipzig dupa 27-23 la Baia Mare si 28-33 la Leipzig.

HCM Baia Mare-SPR Lubli, manşa secundă, se dispută duminică, la Baia Mare, de la ora
17:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  12 Februarie 2010, 15:35

Va fi greu, dar nu imposibil...daca publicul isi va face datoria ca si in meciul cu Rulmentul, va fi ok...apropos Brasov:merci pt. urari Orazio...

 •  12 Februarie 2010, 14:10

Mult succes si sa va calificati de la Brasov!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează