SPORTURI  »  HANDBAL  »  RETRAGERE

Încă o lovitură pentru naționala de handbal feminin » Și-a anunțat retragerea!

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 14:14

Portarul lui CSM București, Paula Ungureanu (36 de ani), a anunțat că se va retrage de la naționala de handbal feminin a României.

Echipa națională a României a participat la o ceremonie de premiere pentru performanța obținută la Campionatul European, organizată de sponsorul principal al naționalei.

Paula Ungureanu va juca în continuare pentru echipa de club, în următorii trei ani de zile, informează jurnalistul Pro TV Iulian Nedelcu printr-o postare pe Twitter.

 Născută în Brașov, Paula Ungureanu a debutat la echipa națională în 2009 și a strâns 163 de meciuri pentru tricolore, cu care a cucerit o medalie de bronz (2015) și una de argint (2005) la Campionatul Mondial, dar și o medalie de bronz la Campionatul European din 2010.

La finalul Campionatului European din Suedia, și pivotul Oana Manea (31 de ani) a anunțat că se retrage de la echipa națională.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
deva1
deva1  •  04 Ianuarie 2017, 18:28

Mulțumim frumos Paula Ungureanu!!!te iubim!pt. Marius Ionescu de la gsp care a scris articolul, schimba titlul, lovitura e când moare sau accidentează grav cineva nu când o superjucatoare ca Paula se retrage!felicitari Paula pt tot efortul și apărarea culorilor tarii noastre dragi Romania!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Ianuarie 2017, 15:14

ar trebui sa i se ridice statuie. respect Paula Ungureanu ! bafta Denisa !

adymartianul
adymartianul  •  04 Ianuarie 2017, 15:09

A debutat in 2009 si are medalie la CM din 2005. GSP style

Vezi toate comentariile (4)
Comentează