SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Începe bătălia pentru Cristina Neagu » Ofertă importantă pentru vedeta lui CSM București: „Se va decide între ele”

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 18:43

Cristina Neagu, interul stânga de la CSM București, rămâne fără contract la finalul sezonului, iar negocierile dintre cele două părți sunt dificile.

CSM București îi oferă același salariu, 17.500 de euro pe lună, în timp ce impresarul Cristinei Neagu ar vrea ca jucătoarea să primească un salariu mărit, de 20-21.000 de euro.

De situația lui Neagu, 30 de ani, vrea să profite Brest, echipa din Franța fiind o posibilă destinație potrivit lui Herbert Muller, antrenorul cu origini românești de la Thuringer.

„Eu sper să nu se ducă la Brest. Ar fi păcat. Cristina e o piesă foarte importantă în planurile fiecărui antrenor. Nu e o jucătoare mai bună ca ea. Am auzit că are o ofertă foarte bună de la Brest. Nu cred că se va duce la Gyor. Se va decide între Brest şi Bucureşti. Sper să rămână în ţară, că de-asta a venit, sper să ajute Bucureştiul să câştige Liga Campionilor”, a declarat Herbert Muller la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ceaiuri
ceaiuri  •  08 Martie 2019, 12:21

Deci nu sunt nici rusii...acolo o sa dea peste o veche..prietena,bugetul e la vedere...cred ca tot la csm ramane

bellosguardo
bellosguardo  •  08 Martie 2019, 09:20

Ma intreb:de unde bani pentru Mork,Martin,Torstensson,dar"fermitate"fata de cea mai buna handbalista all time a Romaniei???

adi67
adi67  •  07 Martie 2019, 21:16

Chiar in fata "scarii' mele , asa cum o numesti tu , joaca mingea vreo 300 de fetite . Poate una dintre ele va ajunge Cristina Neagu , poate nu .Nu asta e important pentru un oras care are sub 120 000 de locuitori . Nu exista jucatoare norvegience in top 100 ? asta era o problema prioritara ? Nu , sanatatea .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează