SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Însărcinată!

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2008 00:00

Roxana Gheorghe Cherăscu nu va mai putea evolua pentru Oltchim în actualul sezon. Jucătoarea a anunţat că e gravidă în luna a treia

Supercampioana Europei, Oltchim Rm. Vîlcea, a mai pierdut o jucătoare pentru actualul sezon. După Valentina Elisei Ardean, Iulia Puşcaşu, Roxana Gatzel, Steluţa Luca, toate accidentate, selecţionerul Gheorghe Tadici nu se va mai putea baza nici pe centrul Roxana Gheorghe Cherăscu. "Înaintea meciului cu Tomis Constanţa, din campionat, a venit la mine şi mi-a spus că e însărcinată. Mă bucur pentru ea, e decizia ei şi nu pot să mai fac nimic. Nu vreau să mă amestec în viaţa ei personală fiindcă mai tîrziu ar putea să-mi reproşeze", a declarat Tadici

Tehnicianului nu i-a picat însă bine această veste. "Mizam pe ea atît la echipa de club, cît şi la «naţională». Cred că ar fi putut prinde şi Olimpiada. De altfel, am şi convocat-o acum la lot, dar a trebuit să renunţ la ea. Deja nu mai poate face efort, plus că nu are nici o şansă să ajungă la Beijing", a adăugat Tadici. Roxana e însă foarte bucuroasă. "Abia aştept să ajung mămică. Am deja 28 de ani şi cred că trebuia să mă gîndesc şi la viitor. Nu-mi doresc decît să fim sănătoşi şi eu, şi copilul. Le voi ţine pumnii fetelor atît în Liga Campionilor, cît şi la Olimpiadă", a declarat Roxana Cherăscu.

"Nu mă las de handbal!"
Roxana Gheorghe Cherăscu nu se va lăsa de handbal. "În august o să nasc şi apoi revin la echipă. O să trag tare şi sper să mai pot ajuta Oltchimul anul viitor", a declarat jucătoarea. Ea şi-a reînnoit recent contractul cu gruparea vîlceană pe încă doi ani. "Le mulţumesc tuturor că m-au înţeles. Nu a fost ceva programat, dar dacă aşa a vrut Dumnezeu să se întîmple acum, nu mai pot face nimic. Îmi doresc o fetiţă", a încheiat Roxana.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează