SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Jovanovici s-a accidentat! » Căpitanul Oltchimului are din nou probleme la glezna stîngă

Marija Jovanovici este unul dintre cele mai valoroase jucătoare din lotul Oltchimului.
Marija Jovanovici este unul dintre cele mai valoroase jucătoare din lotul Oltchimului.

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 martie 2013 19:52

Interul stînga al Oltchimului e în pericol să rateze semifinala cu Gyor, după ce s-a lovit la glezna stînga la antrenamentele Muntenegrului.

Marija Jovanovici, interul stînga al Oltchimului, are şanse mici să joace în semifinala cu Gyor! Muntenegreanca s-a accidentat la unul dintre antrenamentele "naţionalei" Muntenegrului, la glezna stîngă. "După primul control medical, accidentarea pare destul de serioasă. Ar putea fi afectate ligamentele de la gleznă", a declarat doctorul echipei Muntenegrului.

Nu a jucat nici anul trecut cu Gyor
Problemele Marijei Jovanovici la glezna stîngă au început anul trecut. Înainte de semifinala cu Gyor, muntenegreanca a făcut o entorsă gravă la gleznă şi, în ciuda tuturor eforturilor, nu a putut fi recuperată pentru dubla contra unguroaicelor. "Nu ştim nimic deocamdată despre situaţia jucătoarei. Ea o să vină de luni la Rm. Vîlcea şi o să vedem cît de gravă e accidentarea", a declarat preşedintele Oltchimului, Petre Berbecaru.

Ar rămîne cu 12 handbaliste
Pentru Oltchim Rm. Vîlcea situaţia devine dramatică. "Galacticele" se bazează în momentul de faţă doar pe 13 jucătoare, din totalul de 16 cît pot înscrie pe foaia de joc. Dacă Jovanovici nu poate fi recuperată, în aceste condiţii antrenorul Jakob Vestergaard are doar 12 handbaliste pe care se poate baza. Între acestea, 2 portari şi doar 10 jucătoare de cîmp! Practic, nordicul va avea doar patru schimbări posibile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează