SPORTURI  »  HANDBAL  »  CONTRACT

Se despart la vară de o campioană olimpică » A jucat doar 7 meciuri în Liga Campionilor

Kalidiatou Niakate în acțiune în partida contra celor de la Banik Most Foto Cristi Preda
Kalidiatou Niakate în acțiune în partida contra celor de la Banik Most Foto Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2023 19:29 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 20:15

Vicecampioana CSM Bucureşti a ajuns la un acord de încetare a contractului, la finalul acestui sezon, cu jucătoarea franceză Kalidiatou Niakate

Interul stânga în vârstă de 27 de ani a venit vara trecută la echipa bucureșteană, după ce acordul fusese perfectat în ianuarie 2022 pentru o durată de 2 ani, atunci când este perioada de transferuri în handbalul european. Niakate aducea cu ea o carte de vizită impresionantă: campioană olimpică în 2021, mondială în 2017 și europeană în 2018 cu naționala pregătită de Olivier Krumbholz.

A apucat să joace pentru CSM în Liga Campionilor doar 7 partide, între 11 septembrie și 22 octombrie 2022, înscriind în total 8 goluri. Cele mai multe, 3, au fost în victoria de acasă cu codașa grupei, Banik Most. Apoi însă, în noiembrie, a suportat o intervenție chirurgicală la genunchi din cauza unor probleme la cartilagiu. Încă se află în recuperare și nu e clar momentul în care va reveni pe teren.

„Rămâne tigroaică până în iunie”

Îi mulţumim lui Kali pentru această perioadă petrecută împreună, îi dorim însănătoşire grabnică şi mult succes în carieră pe mai departe! Kali rămâne tigroaică până în iunie şi sperăm şi ne dorim să o revedem pe teren în finalul acesta de stagiune şi să contribuie la realizarea tuturor obiectivelor clubului'', se arată în comunicatul grupării bucureștene, în care se anunță încheierea de comun acord a contractului, la capăt de sezon.

68 de goluria înscris interul francez pentru Brest Bretagne Handball în sezonul 2021-2022

Se despart la vară de o campioană olimpică » A jucat doar 7 meciuri în Liga Campionilor
Înainte de operația la genunchi, Niakate a petrecut o scurtă vacanță în Thailanda

CSM București, cinci transferuri semnate

Pentru sezonul viitor CSM a perfectat deja cinci transferuri: interul dreapta Monika Kobylinska (Polonia, Brest Bretagne Handball), pivotul Vilde Mortensen Ingstad (Norvegia, Team Esbjerg), extrema stânga Jennifer Gutierrez Bermejo (Spania, CS Rapid Bucureşti), Laura Flippes (Franța, Paris 92), care poate juca atât ca extremă dreapta, cât şi ca inter dreapta, şi extrema dreapta Trine Oestergaard Jensen (Danemarca, SG BBM Bietigheim). 

Citește și alte știri din sporturi

EXCLUSIV Federația iese la atac: „Miercurea Ciuc își bate joc de campionatul românesc!” + „E o imixtiune jegoasă a Ministerului”

Scandal în sportul românesc » Federația acuză clubul că refuză meciurile din liga României pentru a juca în campionatul Ungariei: „Suntem consternați”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează