SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - RAPID

VIDEO + FOTO Dinamo cu victoria, Rapid cu promovarea! » Deznodământ dramatic în derby-ul disputat azi la handbal feminin

FOTO: Cristi Preda +9   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2017 16:01

Dinamo a învins-o categoric pe Rapid, scor 28-22, în derby-ul de la handbal feminin pentru promovarea în prima ligă, însă cele care vor juca de la anul în Liga Națională sunt giuleștencele. 

Handbalistele de la Dinamo aveau nevoie de o victorie la 9 goluri diferență pentru a promova. Acestea mai au o șansă la promovare, urmând să joace un meci de baraj, cu Galați sau Slobozia.

Grație victoriei, Rapid a promovat în prima ligă, la doar un an după ce retrogradase.

liveSCORE Dinamo - Rapid 28-22 (FINAL)

Alina Dobrin (41 ani, jucătoarea celor de la Rapid, a reușit pe final două goluri decisive, care au redus din proporțiile scorului și le-au asigurat rapidistelor un final de meci mai liniștit.

Rapid a câștigat în tur cu 24-16, iar nou-înființata echipă din "Ștefan cel Mare" avea nevoie de un succes la 9 goluri diferență.

În ultimii ani, Rapid s-a zbătut în mediocritate și a făcut mai mult naveta între prima și a doua ligă. Omul care a câștigat cu Rapid singurul trofeu european, Vasile Mărgulescu, e și acum antrenor și speră să readucă Giuleștiul pe harta handbalului.

Dinamo e nou-înființată, dar are ambiții mari. Echipa e susținută de omul care a condus și CSM București către primul său titlu de campioană: Constantin Căliman.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dtdr
dtdr  •  06 Aprilie 2017, 18:56

Bravo fetelor pentru calificare. Sa aveti un an bun in Liga Nationala ! Vad ca apar in continuare clone comuniste in sportul romanesc, care-s sustinute in continuare de comunisti, ca la noi nu s-a schimbat nimic de 28 de ani, mai rau se accentueaza " MOLIMA ". VAI DE ACEST NEAM !!!!

titiduru22
titiduru22  •  06 Aprilie 2017, 18:49
Postat de gannicus2014 pe 06 Aprilie 2017, 17:23

toata tara sustine Rapid in tentativa acestei echipe legendare a handbalului romanesc de a reveni in elita ... traditia invinge banul !

Acum esti fan Rapid ???

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Aprilie 2017, 18:22

ne calificam sigur la baraj. am jucat rau in tur altfel ne calificam deja...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează