SPORTURI  »  HANDBAL  »  GLORIA BUZĂU

Momente DRAMATICE pentru o campioană a României la handbal: Crina Pintea i-a deplasat laringele cu o lovitură în gât! De 3 zile e internată în spital

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 20:14

Ines Khouildi, 34 de ani, interul stânga de la Gloria Buzău, a ajuns la spital după meciul pierdut vineri, la București, 21-28 cu CSM București. Tunisianca a acuzat că a primit un cot în gât, în prima repriză, de la pivotul Crina Pintea. 

„La un moment dat nu mai putea vorbi. Am întrebat-o dacă e OK și mi-a făcut semn că totul e în regulă. Am trimis-o pe teren, dar dacă aș fi știut de probleme, nu o mai băgam”, a comentat antrenorul Gloriei Buzău, Ovidiu Mihăilă. 

Khouildi stă în spital de 3 zile, pe perfuzii și pe aparate, pentru că are probleme grave și de respirație. Doctorii au constatat că i s-a deplasat laringele de la lovitură. 

Momente DRAMATICE pentru o campioană a României la handbal: Crina Pintea i-a deplasat laringele cu o lovitură în gât! De 3 zile e internată în spital

Stâlpul apărării buzoiene ar putea lipsi de pe teren etapa viitoare, Gloria Buzău urmând să întâlnească miercuri, pe teren propriu, pe SCM Craiova.

Khouildi a câștigat sezonul trecut titlul național cu SCM Râmnicu Vâlcea, fiind considerată una dintre cele mai bune apărătoare din întrecerea internă. 

Citește și:

Campioana SCM Rm. Vâlcea nu a avut probleme la Slatina! Victorie fără emoții în derby-ul Olteniei

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
476995182506736
Nelu Feier  •  09 Septembrie 2019, 21:17

Poate se exagereaza un pic(ca asa suntem noi )dar pe de alta parte Crina Pintea desi a ajuns o valoare mondiala,mai are inca momente cand este rudimentara in aparare.

razvyyc
razvyyc  •  09 Septembrie 2019, 20:35
Postat de Adrian Popescu pe 08 Septembrie 2019, 23:55

Din nou articol la beregata CSM

Da, atac evident. In realitate, Crina Pintea a mangaiat-o pe cap iar astia zic ca i-a rupt gatul tunisiencei. In realitatea aia a voastra.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  08 Septembrie 2019, 23:55

Din nou articol la beregata CSM

Vezi toate comentariile (3)
Comentează