SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Nicio notă de 10 sau 9 pentru Danemarca după meciul cu România!

Sandra Toft în acțiune FOTO Imago Images
Sandra Toft în acțiune FOTO Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 13:31 / Actualizat miercuri, 06 decembrie 2023 15:27

Danemarca evaluată dur în propria tară după meciul cu România din ultima etapă a grupei E. 

Cu toate că Danemarca a învins categoric România cu 39-23, în etapa a 3-a la Campionatul Mondial feminin de handbal, specialistul televiziunii daneze nu a acordat nicio notă maximă sau măcar un 9 jucătoarelor scandinave! Probabil pentru că România a jucat modest, iar Danemarca are pretenții la câștigarea titlului mondial și trebuie să se bată pentru supremație cu naționale precum Norvegia sau Franța.

3 de 8 și 3 de 5!

Cea mai mare notă a fost 8 și a fost acordată celor doi portari, Sandra Toft și Rebecca Reinhardt, dar și interului Kristina Jorgensen, care a marcat 10 goluri, cu toate că a jucat puțin în prima repriză. Toft a avut un procentaj de 46%, iar Reinhardt 56%, cele două demonstrând din nou că Danemarca are cel mai bun duo în poartă.

În opinia specialistului danez, au fost jucătoare scandinave care au trecut la limită testul din meciul cu România și au primit doar nota 5, acestea fiind centrul Simone Petersen, interul stânga Anne Mette Hansen și extrema stângă Emma Friis. Restul handbalistelor daneze au fost notate cu 6 sau 7.

Jesper Jensen a „smuls" un 7!

Selecționerul Jesper Jensen a fost notat cu 7, acesta fiind caracterizat astfel: „Jesper a setat perfect naționala pentru meciul cu România. Apărarea a fost compactă și româncele nu au avut ocazii multe, iar paradele portarilor au tăiat din încrederea adversarului. A folosit toate jucătoarele și acestea au căpătat și mai multă experiență. Jesper Jensen a realizat o performanță puternică."

Specialistul danez care nu a nicio notă maximă jucătoarelor lui Jesper Jensen este Peter Bruun Jorgensen, 54 de ani, fost antrenor secund la Slagelse. Fomația daneză a câștigat de 3 ori Liga Campionilor 2004, 2005 și 2007 fiind pregătită de Anja Anderssen.

Citește și: 

FRH, analiză aparte după eșecul usturător al României la Mondial: „Vom căuta să le eliminăm. Avem acest exemplu”
CAMPIONATUL MONDIAL
FRH, analiză aparte după eșecul usturător al României la Mondial: „Vom căuta să le eliminăm. Avem acest exemplu”
Prima reacție a selecționerului, după Danemarca - România: „Acolo s-a pierdut meciul”
Danemarca - România
Prima reacție a selecționerului, după Danemarca - România: „Acolo s-a pierdut meciul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează