SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL /LIGA CAMPIONILOR

Nu mai joacă!

Articol de - Publicat luni, 03 martie 2008 00:00

Ce se întîmplă cu "galacticele"? În 2008, Oltchimul e umbra echipei care anul trecut făcea instrucţie în Europa fără să piardă vreun meci

Oltchim Rm. Vîlcea nu mai e echipa "galactică" de anul trecut. În 2008, formaţia lui Gheorghe Tadici e ciuca bătăilor în Europa. Vîlcencele au cîştigat o singură partidă din cele patru susţinute. Ce se întîmplă cu campioana României, al cărei joc excelent din 2007 s-a transformat radical într-unul lent, previzibil, fără viitor?

"Nu am explicaţii. Dacă aş avea, am lua măsuri. Am vorbit cu domnul Tadici şi acesta s-a plîns de oboseala fetelor şi de faptul că nu are extreme. Cu oboseala însă nu sînt de acord. Campionatul e întrerupt, nu se joacă decît în Ligă. Gyor, care are patru victorii, joacă şi în campionat, şi în cupe şi nu mai sînt obosite. Cu extremele sînt de acord. Lipsa lui Elisei se simte enorm", a declarat preşedintele Ioan Gavrilescu.

Surse din cadrul echipei vîlcene spun însă că jucătoarele nu mai rezistă jignirilor continue aduse de Gheorghe Tadici şi sînt cu moralul la pămînt. De altfel, în partea a doua a meciului de la Togliatti, pierdut de Oltchim 27-30, microfoanele au surprins acuzele grave ale tehnicianului. "Catastrofelor, e al treilea atac ratat!", le-a strigat Tadici. În plus se spune că Lecuşanu şi Huţupan s-au certat cu tehnicianul. Tocmai de aceea, în ultimul timp, nu au mai prins primul 7.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
 •  04 Martie 2008, 21:00

Cateva puncte aditionala. Nu facem o discutie daca jucatoarele sunt obosite sau nu. Ce dreq suntem miopi acum? Se vede din satelit ca au ajuns la limita efortului si nu e vorba de oboseala aia care se acumuleaza ca am avut prea multe meciuri in ultimele saptamani, dar corpul omenesc poate rezista pana la o anumita cantitate de efort. Am jucat aproape 100 de meciuri in ultimii 2 ani de zile aproape fara pauza. Si pentru ca a zis cineva ca Oltchim a atins varful de forma la inceputul sezonului, da si nu. Problema e ca Oltchim a avut meciuri aditionala cu trofeul campioanelor si grupa de calificari CL, cand ar fi trebuuit sa fie in vacanta, iar la o luna a urmat si CM, total inoportun. In acest timp multe din jucatoarele care dau randament bun acum in CL s-au odihnit. Tadici a fost prins la miijloc intre obligatile fata de Oltchim si cele fata de nationala si a suprasolicitat jucatoarele, in special extremele, care nu era de ajuns ca nu aveau inlocuitare la club, le-a luat si la nationala si efectiv le-a stor pentru restul de CL. D-le Gavrilescu ma dezamagici, daca nu recunosteti factorul oboseala care este principalul factor al lipsei de forma, coloborat cu campania d-voastra neprofesionala de transferuri in vara. Multumim pentru ce ati facut la Oltchim si d-l Roibu pentru investitie, si ca ati adus atatea jucatoare de valoare si le-ati dat contracte europene, dar daca nu continuati pe aceeasi linie si creati un LOT mult mai gros, ar trebui sa coborati si stacheta obiectivelor in Europa, pentru ca nu fara un lot valid de 3x7 jucatoare (cum bine a spus cineva) nu puteti atinge topul european, iar jucatoarele nu sunt de vina pentru ghinion, accidentari si program incarcat. Deasemenea sper ca am invatat o data pentru todeauana ca antrenor de club care e si antrenor la nationala este o piatra de moara pentru club, iar principiul cu limitarea pietei de transferuri la jucatoare romane e pagubos si infantil.

 •  04 Martie 2008, 20:42

Toti am auzit reprosul lui Tadici cu 'catastrofelor', oricum asta nu dovedeste nimic, iara pana la proba contrarie, contiunui sa dau credit reputatiei gsp-ului si sa cred ca ultima parte a articului, cu asa-zisele surse de la club este o minciuna grosolana. Daca ati avea voi atatea surse din interior cate sustineni nu ati fi un ziar de scandal cu fatada sportiva si ducandu-si zilele din reclame pe net, cu articole de 30 de cuvinte care nu spun nimic interesant sau mobilizator sau documentat; iar stilul redactional al catorva redactori de articole, este cl mult infantil.

 •  04 Martie 2008, 20:18

pacata...jucau ff bine anul trecut...insa acum...:((..sincer nu cred k or sa prinda semifinalele...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează