SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

Oana Manea ar putea lipsi jumătate de an de pe teren după ce s-a accidentat la picior: "E tot umflat, dar calc în el!"

Oana Manea mai are mult de așteptat pînă să intre din nou pe teren
Oana Manea mai are mult de așteptat pînă să intre din nou pe teren

Articol de - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 23:37

Oana Manea s-a accidentat grav vineri, în meciul amical cu Dunărea Brăila. Pivotul "naţionalei" e suspectă de ruptură de ligamente şi ar putea lipsi de pe teren o jumătate de an.

Ghinion teribil pentru Oana Manea, pivotul de la CSM Bucureşti şi de la "naţionala" României. Vineri, în minutul 55 al partidei amicale cu Dunărea Brăila, disputată la Bucureşti, handbalista a scăpat pe contraatac.

"Am sărit pe piciorul drept şi am vrut să aterizez pe stîngul. Atunci mi-a fugit piciorul în interior şi am simţit dureri groaznice", a declarat Oana Manea.

Luni face un RMN
Oana stă acasă, în pat, cu genunchiul stîng înfăşurat în gheaţă. "E tot umflat, dar parcă nu mă mai doare aşa de rău. Am încercat şi să calc, uşor, în el şi pot cît de cît", a subliniat Oana. Doctorii nu s-au exprimat ferm în privinţa accidentării. "Luni, o să merg să fac o rezonanţă magnetică şi apoi o să văd ce e de făcut, dacă e de operat sau nu.

Indiferent ce e însă, nu mai pot schimba nimic", a subliniat fostul pivot al Oltchimului. Dacă previziunile medicilor, ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchi, se vor adeveri, Oana va lipsi între şase şi opt luni de pe teren.

Blestemul pivoţilor
CSM Bucureşti are trei pivoţi în lot, dar toţi trei s-au accidentat. În afara Oanei Manea, rusoaica Ekaterina Vetkova are dureri mari la braţul drept şi va trebui să facă şi ea teste medicale, pentru a afla cauza, iar Cristina Nan are probleme la un genunchi.

La RMN nu a ieşit nimic grav, dar handbalista nu se poate antrena din cauza durerilor! În aceste condiţii, CSM caută un pivot pentru a-l transfera de urgenţă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
suporter_valcean
suporter_valcean  •  17 August 2014, 10:53

Pintea de la Zalau. Vrea sa fie antrenata de un antrenor adevarat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează