SPORTURI  »  HANDBAL  »  ŞOC

Omer şi Paleu, excluşi cinci ani de EHF din orice competiţie în cazul mituirii arbitrilor!

Articol de GSP - Publicat joi, 06 august 2009 00:00

Selecţionerul naţionalei României, Aihan Omer, şi fostul vicepreşedinte FRH, Petre Paleu, au fost excluşi de EHF din orice competiţie internaţională pe o perioadă de cinci ani, iar FRH a fost amendată cu 27.500 de euro, în urma scandalului de corupere a arbitrilor din preliminariile CM 2009.

"Tribunalul de Arbitraj al EHF a stabilit că Petre Paleu şi Aihan Omer au încercat să îi manipuleze pe arbitrii EHF oferindu-le bani înaintea meciului România-Muntenegru, manşa secundă din premilinariile CM 2009.

Petre Paleu şi Aihan Omer au fost excluşi din orice competiţie internaţională şi nu pot ocupa nicio funcţie în EHF, pe o perioadă de cinci ani.

Tribunalul de Arbitraj a mai hotărât să sancţioneze şi Federaţia Română de Handbal din cauza comportamentului oficialilor şi pentru că nu i-a protejat pe abitrii EHF. În consecinţă, Federaţia Română de Handbal va plăti o amendă de 27.500 de euro, cu amendamentul că naţionala României de handbalul masculin ar putea fi exclusă din competiţii o perioadă de doi ani, în cazul în care mai apar situaţii de acest gen în următorii patru ani", se arată în comunicatul publicat pe site-ul EHF.

Sursă: NewsIn

Citeşte şi alte articole pe această temă:

Povestea scandalului în care au fost implicaţi Omer şi Paleu

Petre Paleu: "Sîntem nevinovaţi şi aşteptăm rezultatul investigaţiei EHF"

Vasile Stîngă: "Paleu sigur a încercat să le dea mită arbitrilor"

Aihan Omer şi Petre Paleu acuzaţi de dare de mită

Petre Paleu: "I-am mituit cu o sticlă de vin!"

Petre Paleu: "Dacă aveam 60.000 de euro, le dădeam jucătorilor, nu arbitrilor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  06 August 2009, 21:29

DE RASUL CURCILOR!!!!!!!!!!!! DAR ACUM SA NU EXAGERAM SI SA ZICEM CA RESITA DIN ACEST MOTIV A CASTIGAT CHALlenge cup!!!! nici chiar asa!!!!!! ORICUM DE RASUL CURCILOR!!!!!!!!!!!!!!

 •  06 August 2009, 21:24
Postat de pe 06 August 2009, 20:53

stiti cine face la resita protocol cu arbitrii? va zic eu...OMER.el dicteaza ce si cat bani da la arbitrii...aici este si secretul a 3 cupe chalenge!stiti ce o sa declare omer? nu i nimic mergem mai departe!!!bravo papitoiule dar nu uita ca exista un DUMNEZEU!

ai dreptate cipi... oricum cupa chalenge e dictata de arbitrii...doar acum reusesc sa imi explic de ce resita a cam defilat. nu m as mira sa aflu ca si pe vremea cand era la hcm ...omer facea blaturi:|

 •  06 August 2009, 20:53
Postat de pe 06 August 2009, 15:28

Incredibil:| credeam ca macar in handbal avem si noi conducatori cu ceva mai multa demnitate... da' sunt tot romani. tocmai in momentul in care nationala de handbal masculin dadea semne de revenire.

stiti cine face la resita protocol cu arbitrii? va zic eu...OMER.el dicteaza ce si cat bani da la arbitrii...aici este si secretul a 3 cupe chalenge!stiti ce o sa declare omer? nu i nimic mergem mai departe!!!bravo papitoiule dar nu uita ca exista un DUMNEZEU!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează