SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYOR, AZI, ORA 18:00, ÎN DIRECT DIGISPORT 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Petre Berbecaru e optimist înaintea disputei de la Bucureşti: "Am încredere în fete, sînt determinate!"

Aurelia Brădeanu a jucat şase ani la Gyor, dar vrea să joace finala cu Oltchim. Va avea de tras din greu în faţa ambiţioasei norvegience Heidi Loke // Foto: Cristi Preda
Aurelia Brădeanu a jucat şase ani la Gyor, dar vrea să joace finala cu Oltchim. Va avea de tras din greu în faţa ambiţioasei norvegience Heidi Loke // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 22:49

Vîlcencele şi-au primit în această lună şi banii pe martie, astfel că nu mai au restanţe financiare înainte de dubla cu Gyor.

Oltchim îşi joacă viitorul în partidele cu Gyor. Preşedintele Petre Berbecaru e şi nu e de acord. E pentru că o finală sau chiar victoria ar însemna mult pentru club. Nu e, pentru că fetele nu se gîndesc neapărat la club. Şi e firesc, spune oficialul.

"Nu ştiu dacă fetele se gîndesc la viitorul clubului. Dar ştiu că-şi doresc enorm să cîştige trofeul. Oare pentru Bulatovici, să dau un exemplu aleatoriu, nu contează cîştigarea Ligii? Sau dacă oricare dintre fete ar pleca de la echipă, nu i-ar creşte cota plecînd din postura de deţinătoare a Ligii?", spune Petre Berbecaru. "În plus, mai sînt handbaliste, gen Brădeanu, Ungureanu, Curea, care au ajuns la o vîrstă şi nu ştiu cîte şanse de a cîştiga acest trofeu mai au. Mizez şi pe acest lucru".

"Eu nu văd Gyor favorită!"
Berbecaru nu e de acord cu cei care spun că Gyor are prima şansă. "Joacă de mai mult timp împreună, dar eu mă uit la fetele mele. Le văd cu cîtă determinare se pregătesc, cît îşi doresc să cîştige. Am încredere că vor face meciuri pe care nu le vom uita niciodată", spune preşedintele. Berbecaru crede că şi Gyor va juca într-un fel cu cuţitul la os. "Au jucat şapte finale şi nu au cîştigat nici una. Oare la ei sponsorii o să investească la nesfîrşit? Deci nu se poate vorbi de linişte nici la ei".

ALTE ŞTIRI:

Tot azi se joacă Larvik-Krim
Cea de-a doua semifinală a Ligii Campionilor, între Larvik şi Krim Ljubljana, se va disputa azi, de la ora 16:15, în direct pe Digi 3. Campioana Norvegiei, echipa cu şapte campioane olimpice în lot, porneşte drept favorită, deşi va juca returul la Ljubljana. Antrenorul Oltchimului, Jakob Vestergaard, a declarat că şi-ar dori în finală să joace cu Larvik. "Mai întîi să ne calificăm în finală, dar apoi aş prefera Larvik", a spus danezul.

S-au stabilit arbitrii la retur
Disputa retur dintre Gyor şi Oltchim, de la Veszprem, va fi arbitrată de doi sîrbi: Nenad Nikolici şi Dusan Stojkovici. Cei doi au mai arbitrat de două ori Oltchimul, de-a lungul timpului. În 2009, Vîlcea a trecut pe teren propriu chiar de Gyor, 28-26, iar în 2010, a pierdut prima manşă a finalei Ligii Campionilor, la Viborg, 21-28. Observatorul de arbitri, la Veszprem, va fi chiar şeful Comisiei de Arbitri din EHF, macedoneanul Dragan Nacevski. Azi, arbitrii partidei sînt nemţii Geipel şi Helbig.

Gazeta Sporturilor şi Petrom oferă tuturor fanilor ce vor fi prezenţi sîmbătă la Polivalentă un supliment dedicat super-meciului Oltchim-Gyor. Suplimentul de 8 pagini va fi distribuit gratuit, în sală

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
harison
harison  •  06 Aprilie 2013, 10:14

Hai Oltchim,vrem trofeul.Hai Romania.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează