SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DE HANDBAL

Pivotul naţionalei, Florina Chintoan: "Mai credem în noi!"

Florina Chintoan a marcat de patru ori contra Japoniei (Foto: Marius Ionescu)
Florina Chintoan a marcat de patru ori contra Japoniei (Foto: Marius Ionescu)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2011 17:25

Florina Chintoan spune că naţionala trebuie să repare ruşinea, după egalul cu Japonia, scor 28-28. Ieri a fost ziua ei, dar colegele nu i-au putut dărui victoria


După accidentarea Oanei Manea, Florina Chintoan, de la Jolidon Cluj, a rămas singurul pivot din lot. În ziua meciului cu Japonia a împlinit 26 de ani şi îşi dorea drept cadou din partea fetelor victoria. Nu a fost însă să fie. Acestea i-au dăruit doar un tort, un tricou cu mesaje de la fiecare şi un set de oje.

- Florina, meciul cu Japonia ţi-a stricat aniversarea?
- Da, normal. Mi-aş fi dorit o victorie de ziua mea, dar nu am făcut decît egal. Ce pot să spun, regretăm enorm!

- Ce s-a întîmplat în ultimele zece minute? Japonezele v-au egalat după ce aţi condus cu şase goluri.
- Of, dacă aş putea da timpul înapoi... Numai noi am greşit. Japonia nu a făcut altceva decît să profite de greşelile noastre. Ne-am dorit enorm să cîştigăm, ne-am bătut, dar poate pe final ne-a lipsit şi concentrarea. Şi în apărare am lăsat spaţii mari, şi eu am fost depăşită uşor.

- Puteţi să vă reveniţi după acest insucces?
- Eu zic că da. Noi mai credem în puterile noastre. Luptînd împreună, unite, putem să realizăm ceva.

- E mai mare presiunea pe tine după ce ai rămas singurul pivot din lot?
- M-am gîndit la un moment-dat. Voiam să nu dezamăgesc, să dau totul pe teren şi să-mi ajut echipa.

- Cu Brazilia la ce să ne aşteptăm?
- E un meci greu, joacă acasă, publicul pune presiune, dar eu spun că putem să cîştigăm. Important e să ne facem noi jocul, să facem cît mai puţine greşeli în atac şi să ne apărăm bine.


FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
dani29dinamo
dani29dinamo  •  08 Decembrie 2011, 12:24

Dupa ce ca Galca nu mai joaca, Bese nu mai e convocata(aloooooooooo e una din cele mai tari aparatoare, multttttttt peste majoritatea), Neagu e accidentata(cea care amaneta victoriile cu aruncarile sale reusite...nu pe langa poarta)....extremele nu sunt jucate(prea putin pt valoarea lor).daca Oana Manea nu revine pe pivot la forma maxima, cu Chintoan....nu avem nici o sansa, dar absolut niciuna(ea este buna, dar nu are valoare)!Sper sa ma insel!ce cauta Babeanu in echipa asta?ce cauta Tivadar?in locul lor puteau fi aduse 2 jucatoare inalte de la Galati sau Braila...care au si forta in aruncare si sunt si bune in aparare.Nu le dau numele! le stiu ei!iar portarii? aoleoooooo Unde esti Paula?

dani29dinamo
dani29dinamo  •  08 Decembrie 2011, 12:21
Postat de vera_rapid pe 07 Decembrie 2011, 21:55

Voina....te rog din suflet: fa schimbare si bag-o in echipa pe Dedu. Paslaru e sub orice critica, parca am avea poarta goala! Macar Dedu ar castiga experienta....si mai rau ca Paslaru nu poate apara oricum. Asta ar fi primul pas: si in plus la copila asta se vede daruire: macar ar apara cu sufletul, pt Romania.

corect ce spui...o fi copila, insa Tereza este varza!

nicu00
nicu00  •  08 Decembrie 2011, 01:00

Dle Voinea de ce crezi ca apararea e slaba? Nu cumva i-ti lipseste Valeria Bese. Ti-ai batut joc de ea cum sa o fi chemat la nationala. DA-TI DEMISIA!!!!! SA TE SPELI DE PACATE Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează