SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Plecare importantă de la CSM București! Paula Ungureanu și-a reziliat contractul: „E momentul să mă îndrept către un alt proiect”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 11:45

CSM București a anunțat pe site-ul oficial că Paula Ungureanu (38 de ani), unul dintre cei mai buni portari ai Europei, s-a decis să părăsească echipa din Capitală.

„După trei ani plini de realizări și satisfacții, Paula Ungureanu, unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut țara noastră, a hotărât să părăsească familia Clubului Sportiv Municipal din București.

Handbalista este decisă să se îndrepte către un nou proiect, iar la finalul sezonului în curs va spune ”adio” echipei campioane, însă va rămâne ”tigroaică” în iniminile tuturor”, se arată în comunicatul oficial al lui CSM.

„Se încheie o etapă frumoasă a carierei mele, de care sunt foarte mândră. Am decis că este momentul să mă îndrept către un alt proiect, însă, cum este și firesc, CSM București va rămâne parte din inima mea.

Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor cu care am lucrat aici și fanilor echipei pentru că ne-au făcut mereu să simțim că sunt plusul de care  orice formație are nevoie!”, a declarat Paula Ungureanu.

2 titluri de campioană a României și două Cupe ale României a reușit Paula Ungureanu cu CSM București din 2016 de când a venit la „tigroaice”

2 medalii de bronz în Liga Campionilor a câștigat Paula Ungureanu cu CSM București

 Citește și:

CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea au primit două lovituri uriașe: Dragana Cvijic și Cristina Florică s-au accidentat și ratează finalul aprins de sezon

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ray51
ray51  •  28 Martie 2019, 17:54

Paula toate aplauzele din lume pentru arta si talentul tau imens de portar. Sa fii sanatoasa si iubita !!!

581534618615543
Robert Ivan  •  27 Martie 2019, 20:29

Denisa Dedu e viitorul.

razvyyc
razvyyc  •  26 Martie 2019, 20:54

Ursescule, trebuie sa te decizi. In titlu ai zis ca Ungureanu si-a reziliat contractul, in text apare ca pleaca la sfarsitul sezonului.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează