SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CUPELOR / STEAUA-MKB VESZPREM 26-34 (12-17), ÎN TUR 23-31

Prăbuşire

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Steaua a pierdut ieri la 8 goluri pe teren propriu în faţa celor de la Veszprem şi a părăsit competiţia

Tobe, trompete şi suporteri pentru Steaua la returul meciului din "optimi". Adversari: echipa ungară MKB Veszprem şi diferenţa de 8 goluri din tur. Partida a început cu o reuşită a lui Eklemovici, dar steliştii au ripostat prin Rudici. Chiar dacă jucătorii lui Veszprem înscriau aproape la fiecare fază, românii erau mereu aproape. Au reuşit chiar să conducă în minutul 10: 5-4. A fost singurul moment în care elevii lui Dumitru Berbece au fost înainte pe tabelă.

Cu o apărare moale, Steaua le-a permis maghiarilor să se desprindă şi să aibă la 5 goluri diferenţă la pauză. La desprinderea echipei din Ungaria a pus umărul şi Marian Cozma, jucătorul care evoluează de două sezoane în campionatul ţării vecine. "Mereu am cîştigat în faţa Stelei şi acum trebuia să fie la fel", a spus jucătorul, care în trecut a fost legitimat la Dinamo. Pe parcursul primei reprize, galeria Stelei i-a adresat injurii pivotului. "E vorba despre lupta dintre Ungaria şi România pe care ei au înţeles-o greşit", a explicat Cozma.

Cu visul calificării spulberat, steliştii au intrat după pauză ameţiţi şi le-au permis jucătorilor de la Veszprem să pună mai multe goluri pe tabela de marcaj. În final, numărătoarea s-a oprit la 26-34. "Au fost mai buni şi noi n-am reuşit să le ţinem piept", a spus Marius Novanc. Antrenorul Berbece a subliniat că echipa sa n-a reuşit nimic, nici în atac, nici în apărare.

Steaua 26 (12)
Rudici 10, Mazilu 5, Şania 3, Vujadinovici 2, Georgescu 2, Novanc 2, Ilieş 2

MKB Vezsprem 34 (17)
G. Ivancsik 8, Vujin 6, Putics 5, Cozma 4, Gal 3, Eklemovici 2, Ilyes 2, T. Ivanscsik 2 Reinaldo 1, Sesum1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  17 Februarie 2008, 11:12

"... Marian Cozma, jucătorul care evoluează de două sezoane a

 •  17 Februarie 2008, 09:26

Titlu: " Steaua-MKB Veszprem 26-34 " In articol: "numărătoarea s-a oprit la 24-36" ..."a pierdut ieri la 12 goluri"....deci scorul din articol ar fi bun,a? :) :D :P =))

 •  17 Februarie 2008, 08:51

niste carnatzi !!!!!!! huo!!!!! va bateti cu pumnii in piept k suntei cei mai buni , k faceti-k dregeti!!!!!!!! huoooooo!!!!! ati facut de ras inca o data , handbalul romanesc masculin( atat cat a mai ramas din el)!!!huuuoooo

Vezi toate comentariile (5)
Comentează