SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM E A DOUA ECHIPĂ DIN EUROPA!

Radu Voina: "Am fost disperaţi, dar n-am avut ce face. Viborgul a fost superior!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Antrenorul lui Oltchim Rîmnicu Vîlcea, Radu Voina,  a comentat înfrîngerea înregistrată de echipa sa în faţa lui Viborg în finala Champions League.

"Viborg e o echipă matură, noi am fost disperaţi, am vrut să remontăm, dar la acest nivel greşelile se plătesc. Au experienţa celor 5 finale pe care le-au jucat, sperăm să evoluăm cît se poate de repede la acest nivel. Fetele au jucat azi al 16-lea meci în Champions League, merită tot respectul.

Trebuie să ne apreciem adversarul şi să-i acceptăm superioritatea, chiar dacă e dureros să pierzi. Cel puţin pînă la această oră, Oltchim a atins toate obiectivele pe care şi le-a propus, probabil că la anul se va ţinti cîştigarea Ligii", a spus Voina la sportro.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
 •  16 Mai 2010, 19:16
Postat de pe 16 Mai 2010, 00:00

miticii sunt mandri ca sunt l o o s e ri ; asta da conceptie!!

Ce n-ai da tu sa joci finala de LC?!! Neamul tau te vrea a "looser", dar nu va avea ocazia sa se mandreasca cu un "looser".

 •  16 Mai 2010, 09:47

in meciul de aseara nu a fost chiar peste noi.amjucat bine aseara,dardiferenta de7goluri din tur a fost mare pentru a ne putea indeplini visul. BRAVO OLTCHIM!

 •  16 Mai 2010, 00:44
Postat de pe 16 Mai 2010, 00:00

miticii sunt mandri ca sunt l o o s e ri ; asta da conceptie!!

Copile, cuvantul ala pe care ti l-au cenzurat prima data se scrie cu un singur O. In rest, sunt convins ca tu, in schimb, esti un invingator. Analfabet, e drept, fudul, e drept, dar invingator. Tine-o tot asa. O sa ajungi departe.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează