SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Radu Voina: "Le-am felicitat pe fete pentru felul cum s-au dăruit!"

Radu Voina
Radu Voina

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

Tehnicianul Radu Voina a încercat în săptămîna de dinaintea partidei cu Hypo Viena să le moneteze pe elevele sale pentru a debuta cu dreptul în grupele principale ale Ligii Campionilor.

Jucătoarele au înţeles importanţa partidei şi au evoluat exact aşa cum îşi dorea şi antrenorul lor.

"Mai înainte de toate nu mă bucură rezultatul de la Viena, ci maniera cum am jucat, felul cum fetele s-au dăruit pe teren. A fost o dorinţă formidabilă din partea lor de a învinge. Poate şi de aici au mai apărut micile greşeli inerente pe teren", a declarat Voina. Tehnicianul a avut la Viena, ca şi la Gyor, o galerie specială, venită de la Tg. Mureş. "Au fost 20 de prieteni care au venit şi la Gyor şi acum la Viena. S-au îndrăgostit de handbal, de echipa de la Vîlcea şi ne însoţesc peste tot. Le mulţumesc atît lor, cît şi celorlalţi 100 de suporteri care au încurajat echipa la Viena. Am simţit noi de pe bancă şi fetele din teren, aportul lor", a spus Voina.

Tehnicianul se gîndeşte deja la întîlnirea cu Dinamo Volgograd. "Să nu uităm că Volgograd are cinci campioane mondiale în lot, e o echipă foarte periculoasă. Trebuie să pregătim atent meciul şi să uităm jocul de la Viena. Va fi mult mai greu cu Volgograd, infernal aş spune".

Voina e bucuros şi pentru jocul Patriciei Vizitiu. "După meci am felicitat-o, dar am şi criticat-o pentru ratarea din final, la acel contraatac. I-am spus că nu a tratat faza serios. A recunoscut. Una peste alta, Pati a crescut mult şi dacă va continua aşa va ajunge stîngacea de care are România nevoie", a subliniat Voina.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
 •  08 Februarie 2010, 13:21

Bai mos caisa , mare antrenor , ia comenteaza acum o afirmatie care iti apartine : " Cea mai mare problema a Cristinei Neagu e Patricia Vizitiu " !!!! Ce mai ai de spus " pupincuristule " ?!

vera_rapid
vera_rapid  •  08 Februarie 2010, 12:17

normal ca le-ai felicitat, ce altceva puteai face? Insa sunt si eu de parere ca hypo e cea mai slaba echipa din grupa noastra si daca le-am invins nu inseamna ca suntem cele mai bune.Inca nu. Mai e mult pana departe. Presupun ca daca lecuseanu isi revine o sa joace sapt asta, nu??? Asta e strategia lui voinea: nora + alte 6 jucatoare!

 •  08 Februarie 2010, 00:08
Postat de pe 07 Februarie 2010, 22:30

oameni buni hipo e o echipa slaba nu mai e nici pe departe echipa de acum doi ani tare mi e frica de rusoaice.

daca o luam om la om pe kochetova, castigam fara probleme E singura care poate face diferenta. Atentie si la Levina

Vezi toate comentariile (12)
Comentează