SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - OLTCHIM 24-25 (ÎN TUR: 24-22)

Răspunsurile Katarinei » Bulatovici a oferit varianta sa în legătură cu meciul slab de la Veszprem

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2013 21:36

Oficialii de la Oltchim ar vrea să scurteze colaborarea cu interul dreapta muntenegrean


Ioan Gavrilescu, fostul preşedinte al Oltchimului, a spus că în meciul retur de la Veszprem, cînd Oltchim a pierdut calificarea în finală, Katarina Bulatovici a jucat pentru Gyor. De asemenea, s-a vehiculat şi faptul că ar fi semnat deja un contract pentru sezonul următor chiar cu formaţia din Ungaria. Contactată ieri de Mediafax, muntenegreanca a oferit şi varianta sa. "Agentul meu a negociat cu Gyor, dar nu am semnat nimic. Nu ştiu ce va fi în viitor, în aceste zile voi lua o decizie. Nu m-am întors cu echipa la Bucureşti pentru că am primit liber, la fel ca toate jucătoarele. Am rămas puţin în Viena, cu prietenul meu, iar acum sînt în drum spre Podgorica, pentru a petrece timp şi cu familia mea. Sigur că mă voi întoarce la echipă, mai avem meciuri. Nu s-a pus problema să părăsesc echipa acum'', a spus interul dreapta.

Surse ale Gazetei susţin însă că Bulatovici a semnat un contract şi că din sezonul viitor sigur va juca la Gyor. Oltchim mai are de disputat patru meciuri în competiţia internă, primul pe 18 aprilie, cu Galaţi, pe teren propriu. Se pare că oficialii Oltchimului vor să scurteze durata contractului cu muntenegreanca şi să nu mai conteze pe ea la următoarele meciuri din campionat. Ultima partidă pentru Oltchim în Liga Naţională e programată pe 15 mai, cu Baia Mare. Formaţia din Vîlcea e deja campioană.

Bulatovici, cîştigătoare a Ligii Campionilor cu Buducnost sezonul trecut, vicecampioană olimpică şi campioană europeană cu Muntenegru, a adăugat că e dezamăgită de toate lucrurile care i-au fost puse în cîrcă. "Totul s-a întîmplat din vina mea, se pare, în acest meci de la Veszprem. Toţi mă analizează şi nu contează că dacă nu am dat goluri multe, am dat pase decisive. La acest nivel, nici o jucătoare nu-şi poate dori trofeul Ligii Campionilor pentru altcineva! Fireşte că mi-am dorit enorm cîştigarea Ligii Campionilor pentru mine. Mă simt foarte rău în continuare pentru că am ratat calificarea şi nu am reuşit să dau mai multe goluri'', a spus ea pentru Mediafax.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mishu_74
mishu_74  •  15 Aprilie 2013, 22:25

Nu sunt numai romanii adeptii teoriilor conspirationiste.Precum nu sunt doar romanii in lume cei ce triseaza.Inselatoriile sunt peste tot si in toate sporturile, doar ca romanii sunt cei mai obisnuiti pentru ca sunt martori zi de zi la inselatorii, minciuni si scenarii de la viata politica la cea sportiva terminandu-se cu cea familiala.Pentru ca cel mai usor pe lumea asta este faptul de a nu-ti asuma nicio raspundere si a trece prin viata ca si gasca prin apa.Romanii sunt maestii la asta, cu parere de rau o spun.Nu din vina lor ci e vina societatii in care traiesc

jimmyjames
jimmyjames  •  14 Aprilie 2013, 22:36

Gorbicz a fost zero (zero goluri marcate, si vreo zero assist-uri!) in al doilea meci, nu a contribuit mai nimic! E clar, una din cele mai bune jucatoare ale lumii (alaturi de Bulatovici) a vandut meciul Oltchim-ului, si vine in Oltenia de la anul! Desigur. Of course. Pai sigur. Stim noi. Conspiratie. A fost platita. Las' ca stim. Ca doar de aia sta la Gyor de ani in sir pierzand cupe an dupa an... Ca sa se vanda... Stim noi. Gorbicz tradatoarea! Cata mizerie. in minte si inima la atatia oameni... Si ne miram ca viata publica romaneasca e cum e. Este asa cum o merita populatia.

jocuri
jocuri  •  14 Aprilie 2013, 17:54

asa suntem noi ROMANI daca nu ne-a iesit gata sa vedem vinovati posibil sa NU fi jucat la valoarea ei sau nu a fost lasta sa joace la valoarea ei. NU admit ca nu a fost "cumparata" dar la urma urmei cu ce o deranja daca mai juca o finala si o castiga ??? cum am zis, gasim vinovati, poate era mai bine daca conduceau unguroicele de la inceput si nu mai era acea presiune de final adevarul ca sunt o groza de sporturi in care echipele ROMANESTI indiferent de staini din componenta lor CAPOTEAZA PE FINAL aici ar trebui sa punem intrebarea sau ar trebui de lucrat.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează