SPORTURI  »  HANDBAL  »  TEAM TVIS HOLSTEBRO-DINAMO 32-32

Revenire cu remiză în Liga Campionilor » Dinamo a fost egalată la ultima fază în Danemarca, 32-32 cu Holstebro

Articol de - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 20:00

După 11 ani de așteptare, Dinamo a revenit în grupele Ligii Campionilor. "Alb-roșiii" au jucat azi în Danemarca pe terenul vicecampioanei Team Tvis Holstebro, formație debutantă în Liga Campionilor.

Surprinși cu repunerile rapide

Românii au început cu mai mult curaj, cu mai multă determinare și au trecut la conducere. Au avut trei lungimi distanță, dar danezii au revenit imediat profitând de pasele la intercepție ale oaspeților și de greșelile personale.

Holstebro a ales repunerea mingii în mare viteză după golurile încasate și i-a surprins pe dinamoviște aproape de fiecare dată. Noroc cu paradele lui Ionuț Irimuș care a închis de multe ori poarta. La pauză s-a intrat la egalitate 16-16.

În partea a doua desfășurarea jocului a fost parcă identică. Românii au forțat, Sajad Esteki și pivotul Mocanu au făcut un meci foarte bun, iar Dinamo s-a distanțat iar la 24-21. Pentru puțin timp, nordicii au refăcut handicapul și chiar au trecut în avantaj.

Surpriza Șania

Antrenorul Eliodor Voica a mutat inspirat pe final, trimițându-l pe teren pe Alin Șania. Fostul jucător al Stelei și-a reglat repede tirul și a marcat de patru ori în ultimele 12 minute. Ultima reușită a venit cu 8 secunde înainte de final.

Dinamo trecea încă o dată la conducere, 32-31! Nu a fost nici de această dată de ajuns. Holstebro a repus rapid, mingea a ajuns la omul meciului, extrema dreapta Kildelund, și aruncare de la 7 metri. Karlsson a lobat balonul peste Irimuș și a scos egalul pentru gazde.

Team Holstebro 32
Kildelund 9, Karlsson 6, Bramming 4, Porup 4, Hansen 3, Birkefeldt 2, Nielsen 1, Ostlund 1, Sidelmann 1, Svavarsson 1. Antrenor: Patrick Westerholm
Dinamo 32
Savenco 6, Mironescu 5, Șandru 5, Sajad Esteki 4, Șania 4, Alahkaram Esteki 3, Criciotoiu 2, Bera 1, Capotă 1, Câmpan 1. Antrenor: Eliodor Voica

Joi, cu Zaporojie

Dinamo va juca joi 29 septembrie, de la ora 18:00, cu campioana Ucrainei, Motor Zaporojie, al doilea meci din grupa D. Motor este una dintre favoritele la câștigarea grupei după ce sezpnul trecut a ajuns până în "optimi", acolo unde a fost eliminată de Veszprem.

Motor a început tot cu un egal actuala ediție, 26-26 pe teren propriu cu Nantes (Franța). În celălalt meci al grupei, Beșiktas Istanbul a trecut cu 33-31 de Braga.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  25 Septembrie 2016, 20:45

Jocul se termina cand fluiera arbitrul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close