SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

S-au decis echipele calificate în semifinalele Cupei României la handbal masculin

Laurenţiu Toma şi colegii săi visează să realizeze eventul Foto: Bogdan Bălaş
Laurenţiu Toma şi colegii săi visează să realizeze eventul Foto: Bogdan Bălaş

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 25 mai 2011 21:55

"Pandurii" din Tg. Jiu au produs surpriza în "sferturile" Cupei României. Campionii de la Constanţa s-au distrat cu CSM Satu Mare

Sferturile de finală ale Cupei României, la băieţi, care au debutat ieri, la Drobeta Turnu Severin, au adus o singură surpriză. Locul 7 în Liga Naţională, Pandurii Tg. Jiu a eliminat pe vicecampioana României, HC Odorhei, scor 37-30. Oltenii au făcut instrucţie cu elevii lui Vlad Caba, conducînd încă de la pauză cu 8 goluri: 21-13.

Visul de a prinde cupe europene al moldovenilor de la Ştiinţa Bacău s-a spulberat după înfrîngerea cu Bucovina Suceava, 30-34. Bacăul a condus cu 21-17, dar Suceava a marcat din acel moment de opt ori consecutiv şi a tranşat disputa. Reşiţa a rezistat în faţa Clujului 40 de minute. Pe final însă, elevii lui Gligore Czari nu au mai avut gloanţe şi au terminat în genunchi, Clujul cîştigînd clar cu 38-30.

HCM Constanţa a făcut spectacol cu CSM Satu Mare. Campionii au cîştigat fără a se întrebuinţa prea mult şi rămîn marii favoriţi la cîştigarea trofeului. Azi, în semifinale, Bucovina Suceava întîlneşte pe Pandurii Tg. Jiu (ora 17:30), iar HCM Constanţa pe Transilvania Cluj (ora 19:30).


Rezultate "sferturi"
Bucovina Suceava-Ştiinţa Bacău 34-30
Pandurii Tg. Jiu-HC Odorhei 37-30
Transilvania Cluj-UCM Caraş Severin 38-30
HCM Constanţa-CSM Satu Mare 43-27


Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează