SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RM. VÂLCEA

Supertransfer pentru SCM. Rm. Vâlcea » Ann Grete Norgaard vine să joace în grupele Ligii Campionilor: „Îmi plac provocările”

Ann Grete Norgaard +2   FOTO
Ann Grete Norgaard

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 18:29

Ann Grete Norgaard a făcut azi primul antrenament cu noua sa echipă, SCM Rm. Vâlcea. Daneza își dorește, la 35 de ani, să joace din nou în cea mai importantă competiție intercluburi.

Campioana României, SCM Rm. Vâlcea, a umplut repede golul de pe extrema stânga rămas după plecarea Anei Maria Iuganu la Gloria Buzău. Daneza Ann Grete Norgaard (35 de ani), care în 2006 a câștigat Liga Campionilor cu Viborg, a ajuns în marți seară la Rm. Vâlcea, iar azi a participat la primul antrenament alături de noile colege.

De cinci ori cea mai bună extremă stânga din liga daneză, Ann spune că a acceptat imediat oferta venită din România.

„Vreau să demonstrez că mai pot juca la nivel înalt. Faptul că noua mea echipă va lua startul în grupele Ligii Campionilor a contat enorm. Îmi plac provocările și abia aștept să cunosc fanii de la Rm. Vâlcea. Țin minte când am jucat cu Viborg, aici, cât de pasionați erau suporterii. Atmosfera era senzațională. Parcă și acum mi se face pielea de găină, cum se spune”, a declarat Ann.

Micuța extremă stânga, de doar 1,62 metri, a lăsat Viborg pentru SCM Rm. Vâlcea și a semnat un contract valabil pentru un an, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. A făcut deja cunoștință cu noile colege și cu antrenorul Florentin Pera, care a avut și o scurtă discuție individuală cu daneza.

 

ann grete norgaard 2 +3 FOTO

Ann Grete, medaliată cu bronz cu naționala Danemarcei la Mondialul din 2013, va purta la Rm. Vâlcea tricoul cu numărul 21. „Numărul 23 era deja ocupat, e al Irinei Glibko. Dar, la debutul meu în naționala Danemarcei, îmi aduc aminte că tot cu 21 am jucat”, a spus daneza.

Norgaard este prima jucătoare daneză care evoluează la Vâlcea, în istorie. Până acum, pe la Vâlcea au mai trecut doar antrenori danezi: Jakob Vestergaard, Mette Klit și Anja Andersen.

Citește și: 

CSM București și SCM Rm. Vâlcea, o nouă încleștare! Dar doar ele? 4 antrenori despre cine mai intră în lupta la titlu în handbalul feminin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează