SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

Şoit şi Gogîrlă în echipa Europei

Articol de - Publicat miercuri, 14 mai 2008 00:00

Simona Gogîrlă (foto), interul stînga de la Rulmentul, şi Oana Şoit, interul dreapta de la Elda Prestigio, au fost chemate să joace în echipa Europei pregătită de norvegianca Marit Breivik şi de rusul Evgheni Trefilov. Naţionala Europei va întîlni pe 1 iunie Ungaria, la Debrecen, cu prilejul celebrării a 75 de ani de la înfiinţarea federaţiei maghiare. "Pentru mine e o mare onoare. Mă bucur că îmi voi întîlni fostele colege de la Gyor", a declarat Gogîrlă.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
 •  15 Mai 2008, 18:55

sunt 100% convins ca daca se facea selectia dupa forma sportiva, tadici nu ar fi selectionat-o pe adina. nu ca nu are valoare, dar ptr. ce a jucat in ultimele sase luni nu merita. ar fi trebuit sa o lase acasa la una din actiunile anterioare( parca asa a facut cu narcisa ), poate se trezea. sa speram ca ne calificam in semifinale la jo., caci altfel iese circ. nu arata prea bine viitorul(parerea mea) si ar fi pacat sa pierdem aceasta sansa.

 •  15 Mai 2008, 18:47

exista o solutie f.simpla ptr. a rezolva discutiile acestea. ANTRENORUL NATIONALEI SA NU FIE ANTRENOR LA UN CLUB! oricine ar fi in situatia lui tadici ar proceda la fel. e imposibil sa nu fi subiectiv! mai e o problema: cand are tadici timp sa urmareasca restul jucatoarelor din tara si din strainatate care ar putea face parte din lot. sper ca dupa jo. sa se renunte la formula actuala.

 •  15 Mai 2008, 18:28

ce uita "specialistii" de pe acest forum este ca multe din jucatoare au fost selectionate la Nationala de catre Tadici cu mult inainte sa se formeze echipa galactica de la Valcea !! Dar pina pe 26 mai nu avem ce sa comentam ! T minus eleven days !!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează