SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPE EUROPENE

Sporting Lisabona-Ştiinţa Bacău şi RD Slovan-CSU Suceava în sferturile Challenge Cup

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2010 00:00

Cele două echipe româneşti rămase în cursa pentru trofeul Challenge Cup, al patrulea trofeu ca valoare în Europa, vor juca partidele tur din sferturile de finală în deplasare.


Ştiinţa Dedeman Bacău va înfrunta echipa portugheză Sporting Lisabona, care în "optimi" a trecut de grecii de la Dimou Thermaikou printr-o dublă victorie. Prima manşă va avea loc pe 27/28 martie la Lisabona, iar returul o săptămînă mai tîrziu, la Bacău.

CSU Bucovina Suceava, finalista ediţiei trecute, va întîlni echipa slovenă RD Slovan Ljubljana, primul meci în deplasare pe 27/28 martie, returul la Suceava, pe 3/4 aprilie. Slovan e pe locul 5 în campionatul sloven, la 14 puncte distanţă de campioana Celje. În turul precedent, Slovan a eliminat echipa suedeză Ystads IF.

În ultimele trei sezoane, UCM Reşiţa a cîştigat Challenge Cup.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  25 Februarie 2010, 10:51
Postat de pe 23 Februarie 2010, 19:15

singurii care pot lua cupa sunt omer si resita!

V-a scos Constanta handbalul din cap.

 •  23 Februarie 2010, 19:15

singurii care pot lua cupa sunt omer si resita!

 •  23 Februarie 2010, 17:31
Postat de pe 23 Februarie 2010, 16:52

mai misto ar fi o finala universitatea-stiinta.hai csu.

E bine oricum. HAI ROMANIA.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează