SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL » LIGA CAMPIONILOR / OLTCHIM-LADA TOGLIATTI (ORA 20:00, ÎN DIRECT LA SPORTRO)

Ţintele!

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2008 00:00

Trei handbaliste de la Lada sînt pe lista Oltchimului, însă doar două pot fi transferate

Campioana României o întîlneşte azi, în al doilea meci din grupele principale ale Ligii Campionilor, pe Lada Togliatti, finalista ultimei ediţii a celei mai importante competiţii europene intercluburi. În afara meciului propriu-zis, în care ţintesc victoria, oficialii vîlceni mai sînt interesaţi şi din alt punct de vedere. Ei vor să discute cu şefii de la Lada pentru transferul din vară a trei jucătoare: Irina Bliznova, Ludmila Postnova şi Ludmila Mocialina.


Irina Bliznova e prea mică

Dintre acestea însă, doar ultimele două pot fi aduse imediat, Bliznova (21 de ani) neavînd voie să plece din campionatul rus pînă la 24 de ani, conform unei prevederi de regulament a federaţiei ruse. "Sînt mai multe jucătoare care ne interesează. Nu pot să dau nume. Vom discuta după meci cu oficialii de la Lada şi vom vedea ce şanse de reuşită avem", a declarat preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu. Ludmila Postova va împlini 24 de ani în august, anul acesta, şi ar putea fi transferată. Dublă campioană mondială cu echipa Rusiei, Postnova e cea mai rîvnită jucătoare în Europa. Ikast, FCK Copenhaga, Hypo Viena, Zvezda Zvenigorod i-au făcut oferte interului stînga, golgeterul echipei în Liga Campionilor cu 50 de reuşite.

Ludmila Mocialina (25 de ani), pivotul Ladei, e dorită de oficialii de la Vîlcea numai în eventualitatea în care Ionela Gîlcă nu-şi va prelungi contractul cu Oltchimul.

Transferuri eşuate
Oltchim a mai avut în vedere două jucătoare din Rusia în 2006, înainte de venirea "galacticelor" şi a antrenorului Gheorghe Tadici. Portarul Maria Sidorova şi pivotul Oxana Romenskaia au refuzat în cele din urmă Vîlcea, chiar dacă îşi dăduseră acordul de principiu. Prima a rămas la Lada, ea jucînd şi în această seară, iar cea de-a doua a plecat la Zvezda Zvenigorod cu antrenorul de atunci, selecţionerul Rusiei, Evgheni Trefilov.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  15 Februarie 2008, 16:35

Hai Oltchim.Batem diseară.

 •  15 Februarie 2008, 15:37

corectie: Oltchim = Hypo - palmares

 •  15 Februarie 2008, 11:38

Oltchim e ca si Hypo, fara palmares. Campionatul intern foarte slab face ca jucatoarele de valoare sa-si piarda "tonusul".

Vezi toate comentariile (8)
Comentează