SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - KRIM LJUBLJANA 22-22

Fostul doctor al lui Dinamo, scandalizat după ce a văzut accidentarea horror din meciul lui CSM București: „Nu pot să nu fiu revoltat! În pandemie se întâmplă asta?”

Alexandrina Barbosa suferit o accidentare serioasă la genunchi. foto: Raed Krishan +4   FOTO
Alexandrina Barbosa suferit o accidentare serioasă la genunchi. foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 12:00 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 13:29

CSM București a suferit o pierdere importantă în meciul de sâmbătă contra lui Krim Ljubljana, încheiat 22-22. Alexandrina Barbosa (34 de ani), extrema „tigroaicelor”, a suferit o accidentare serioasă la genunchi, ea fiind scoasă pe brațe în afara terenului.

Medicul lui CSM București, Florin Oancea a intrat de urgență pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale Alexandrinei Barbosa, însă jucătoarea nu a putut să iasă singură și a fost luată în brațe de către doctor și alte colege. 

Modalitatea în care medicul „tigroaicelor” a intervenit a fost aspru criticată de Adrian Motoacă, fostul doctor de la Dinamo București, care îi reproșează lui Oancea că nu i-a imobilizat piciorul jucătoarei, dar și că aceasta nu a fost scoasă pe targă de pe parchet. 

Doctorul Adrian Motoacă: „Unde sunt targa și atelele?”

Atunci când sportul şi medicina nu fac tocmai casă bună în situația unei accidentări... Rog a se lua aminte la aceste imagini şi de ce suntem atât de departe de lumea corectă şi civilizată!

Aş fi trecut cu vederea acest articol din GSP despre accidentarea Alexandrinei Barbosa de la CSM Bucureşti, dar... NU POT SA NU FIU REVOLTAT ŞI FRUSTRAT pentru ca în România anului 2020 in condiții de pandemie un medic care nu poartă mănuşi, nu are o trusă/ geantă de acordare a primului ajutor şi scoate în acest mod o jucătoare accidentata cu suspiciune de leziune de ligamente fără a imobiliza membrul cu pricina şi implicit fără targă!

Îl stimez prea mult pe dr. Florin Oancea un traumatolog şi ortoped de excepție, dar scuzați-mă CHIAR NU EXISTA ÎN ACEA SALĂ BRANCARDIER SAU ALTE PERSOANE SPECIALIZATE SA ÎL AJUTE?

Unde sunt targa si atelele? Care este protocolul medical în acest caz? Şi vorbim de un anume nivel, la elita handbalului CSM Bucureşti!

Aş parodia situaţia prin expresia deja consacrată la o emisiune de umor: "FI-MI-AR SCÂRBĂ!"... dar AICI PARODIA NU E TOTUNA CU PARADOXUL! Fi-mi-ar milă!  - Adrian Motoacă, fost medic Dinamo

Alexandrina Barbosa, accidentare gravă la genunchi

CSM București a suferit o pierdere importantă în meciul de sâmbătă contra lui Krim Ljubljana, încheiat 22-22. Alexandrina Barbosa, extrema „tigroaicelor”, a suferit o accidentare serioasă la genunchi, ea fiind scoasă pe brațe în afara terenului. Detalii, AICI!

FOTO Imagini cu accidentarea horror suferită de Alexandrina Barbosa

Captură Digi Sport
Captură Digi Sport
Captură Digi Sport
Captură Digi Sport
Captură Digi Sport

CV Adrian Motoacă

Specializat în medicină sportivă, acesta a activat la echipe precum Viitorul, Unirea Slobozia, Dunărea Călărași sau Dinamo. Motoacă a plecat din „Ștefan cel Mare” toamna trecută, după doar câteva luni petrecute la „câini”, din cauza unor disensiuni avute cu fostul antrenor Dusan Uhrin.

Fostul doctor al lui Dinamo, scandalizat după ce a văzut accidentarea horror din meciul lui CSM București: „Nu pot să nu fiu revoltat! În pandemie se întâmplă asta?”

Citește și alte știri despre CSM București: 

Adi Vasile a răbufnit, imediat după CSM București - Krim: „Avem nevoie de ajutorul autorităților!”

CSM București - Krim Ljubljana. Accidentare horror pentru Alexandrina Barbosa! A fost scoasă pe brațe

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  15 Noiembrie 2020, 15:39

Lăsând la o parte acest rudimentarism impardonabil intr-o țara așa zis civilizata chiar dacă 37% din populație locuiește in gospodărie neracordate încă la rețelele de apa și canalizare, ce mai știți despre gravitatea accidentării!? Se mai poate CSM baza pe Alexandrina Barbosa măcar in meciurile din primăvara ?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează