SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA DANEZA

Viborg a cîştigat titlul în Danemarca

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Campioana Europei, Viborg, HK, echipa care a învins Oltchimul în finala Ligii Campionilor, a cîştigat sîmbătă un nou titlu de campioană în Danemarca.

Echipa Cristinei Vărzaru a învins în deplasare cu 27-25 pe Randers HK şi a dus scorul finalei la 2-0. În meciul tur, Viborg cîştigase cu 36-31. Este al 13-lea titlu de campioană din istoria lui Viborg, al treilea cîştigat consecutiv!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vera_rapid
vera_rapid  •  24 Mai 2010, 13:56

cred sincer ca se poate mai mult, doar atata timp cat voina face o sel.ectie competenta... atata timp cat echipa nationala e echipa Oltchimului nu ajungem la nimic...mai ales ca in campionatul romanesc sunt inca destule talente...sper ca acum cu retragerea lui lecuseanu si sarcina adinei meirosu sa aiba ocazia sa joace si alte fete tinere, care fiind convocate stateau prin tribune...daca voina ar fi obiectiv, cred ca ar fi un antrenor mai competent

 •  23 Mai 2010, 14:00

Asta e, daca ma-ti fi lasat sa antrenez in handbalul romanesc nu am fi luat bataie de la Ucraina si cu siguranta ca la CE din Norvagia si Danemarca mergeam sa cistigam o medalie.Dar "haideti ca se poate, va faceti de rusine sau doar atata puteti sanchi: indicatii tactice" Cu voina inainte El locurile 6,7,8 si le permite. Drmiti usor Gatu va supravegheaza

Vezi toate comentariile (2)
Comentează