SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / OLTCHIM - VIBORG, AZI, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Viborg a venit în România pe ascuns

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Danezele de la Viborg au sosit ieri în România, dar au aterizat pe pista privată a lui Ion Ţiriac de la Otopeni pentru a se feri de ochii presei.

Anunţat iniţial să sosească la ora 12:00 pe Otopeni, avionul care a transportat delegaţia lui Viborg la Bucureşti a aterizat cu o oră întîrziere. Nu pe pista aeroportului internaţional "Henri Coandă", ci pe pista privată a lui Ion Ţiriac pentru a dribla vigilenţa presei!

În hotel cu "duşmanii"
Adversarele Oltchimului de azi n-au putut evita însă întîlnirea cu jurnaliştii, cu care au dat nas în nas la hotelul Rin, locul unde sînt cazate şi fetele lui Radu Voina. Prilej pentru Cristina Vărzaru de a se saluta cu colegele sale de la echipa naţională.

Prima care întîmpinat-o a fost Oana Manea, cu care s-a îmbrăţişat, apoi i-au ieşit în cale portăriţa Tereza Pîslaru şi interul Valeria Başe. "Ce repede ţi-ai revenit!", a exclamat Vărzaru în timp ce a mîngîiat-o pe burtă pe Pîslaru, handbalista ce a născut o fetiţă în februarie.

Vărzaru s-a întreţinut minute bune şi cu Adina Meiroşu, viitoare mămică, sub privirile colegelor daneze, mirate de numeroasele camere de filmat din jurul româncei. "Vorbim cu cea mai mare plăcere după meci" a fost replica extremei de la Viborg în faţa reprezentanţilor presei, înainte de a porni, zîmbitoare, spre camera sa.

Vechi cunoştinţe
Pe lîngă Vărzaru, şi alte jucătoare de la Viborg au prietenii mai vechi cu fetele lui Voina. Unguroaicele Monika Kovacsicz şi Gabriella Szucs au discutat în holul hotelului, la fel şi Bojana Popovici cu Narcisa Lecuşanu, care se cunosc din perioada în care românca a evoluat în campionatul Danemarcei.

Pentru a evita prezenţa spionilor, antrenorul Jakob Vestergaard a cerut ca antrenamentul de aseară al lui Viborg, de la ora 17:30, să se desfăşoare cu porţile Polivalentei închise.

"Avem emoţii!"
Jakob Vestergaard, antrenorul lui Viborg, se aşteaptă la un meci greu la Bucureşti, dar îşi pune speranţe în avantajul luat în tur. "Sper ca diferenţa de şapte goluri să fie suficientă, dar asta nu înseamnă că n-avem emoţii. Oltchim poate şi va juca mai bine decît în tur, are puterea să ne bată la Bucureşti. Cristina Neagu e una dintre cele mai bune handbaliste din lume şi nu e singura din lotul românilor! Noi mizăm pe aceeaşi tactică: defensivă solidă şi atacuri rapide".

"Şapte goluri par de ajuns"
Henriette Mikkelsen, extrema stînga a lui Viborg, aşteaptă şi ea o altă faţă a Oltchimului în partida de azi: "E finala Ligii Campionilor, normal că avem emoţii, dar abia aşteptăm meciul! Româncele au şansa lor, au forţa să învingă orice echipă, nu doar pe noi. Dar sper ca în final noi să plecăm acasă cu trofeul. Avantajul din tur pare a fi unul îndeajuns de mare pentru a ne îndeplini obiectivul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  15 Mai 2010, 12:26

Cat de idioti sunteti ziaristilor! Nu exista nici o pista privata la otopeni. Tiriac are acolo o mica aerogara privata. Ganditi inainte de o scrie toate prostiile!

 •  15 Mai 2010, 09:11

bahhhhh handicapatilor.!!! pista privata a lu mortiii matiii de ziarist muuiist. sugatoor de poula ce esti tu

 •  15 Mai 2010, 08:59

pista privata a lui Tiriac :)) :)) A-nnebunit lupu'! Tiriac n-are pista privata, la Otopeni sau oriunde altundeva. Are un fel de hangar/terminal :)) Serios, invatati mama draga vocabular de specialitate sau macar nu mai folositi cuvinte gresit. Bine ca n-ati scris ca au venit din Danemarca cu liftul... Ca deh, lift, avion... tot urca si coboara :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează