SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - OLTCHIM 24-25 (ÎN TUR 24-22)

Viitor necunoscut » Nimeni nu ştie ce se va întîmpla cu Oltchim după eliminarea din Ligă

Jakob Vestergaard nu ştie dacă va mai rămîne la Vîlcea şi sezonul viitor.
Jakob Vestergaard nu ştie dacă va mai rămîne la Vîlcea şi sezonul viitor.

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2013 20:35

Nimeni şi nimic la Oltchim nu vorbeşte despre ce va urma. Lipsa banilor pune clubul într-o situaţie disperată, de colaps.

Jucătoarele ştiau că dacă Oltchim nu va juca finala, situaţia la Oltchim se va schimba total. Practic, ele au şanse mici să mai fie plătite pînă la finalul sezonului, pentru că nu există bani în contul clubului. În plus, e greu de crezut că sponsorii vor mai da ceva bani, în ciuda faptului că Oltchim a cîştigat la Gyor şi a ratat calificarea de puţin.

"Nu ştiu dacă voi mai rămîne la Oltchim. Acum nu e momentul să vorbim despre asta. Conducătorii ar trebui să încerce să păstreze cît mai multe dintre actualele jucătoare", a declarat antrenorul Jakob Vestergaard.

Oltchim mai are şase jucătoare sub contract, în nucleul de bază regăsindu-se doar Managarova, Neagu şi Ungureanu. "Ne-am dori să mai existe Oltchim. Nu pentru mine sau pentru jucătoare. Pentru handbalul românesc, pentru oraş, pentru publicul minunat de la Vîlcea. E păcat să distrugem un brand, pentru că Oltchim e un brand", a declarat preşedintele Petre Berbecaru.

Arbitraj fantastic
Vîlcencele se temeau înainte de meci de prestaţia arbitrilor sîrbi Nenad Nikolici şi Dusan Stojkovici. Aceştia au fluierat însă aproape fără greşeală pe tot parcursul partidei, fiind foarte apreciaţi de cele două echipe, dar şi de observatorul partidei, macedoneanul Dragan Nacevski, cel care este chiar şeful Comisiei de Arbitraj din EHF. "Recunosc, nu am avut un arbitraj aşa de corect niciodată în partidele de la Gyor. Sîrbii merită felicitări şi chiar i-am felicitat după meci", au declarat oficialii Oltchimului.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
letour
letour  •  13 Aprilie 2013, 12:13

Conducatorii care se plang ca Oltchim e in faliment sunt primii vinovati! S-au bazat in exclusivitate pe banii veniti din combinat si nu gandit nici o clipa ca acel combinat poate da faliment! Un management prost de care nu isi dau seama nici in acest moment. Apropo, unde e Florescu, cel care a distrus si Rulmentul? Se plangea ca nu e lasat sa investeasca la Oltchim. Nici acum nu il lasa nimeni sau daca nu mai sunt contracte profitabile cu combinatul, nu mai exista interes nici pentru echipa de handbal?

adrian73
adrian73  •  13 Aprilie 2013, 11:33

Oltchim = faliment! Lor li se potriveste zicala " Prostul, daca nu-i si fudul, nu-i prost destul!". Ar trebui sa renunte la faza cu " brand national" si sa vada pe ce buget se vor baza in viitor. Daca nu, sa se duca cu " brandul national" la banca sa imprumute bani pentru salarii exorbitante ?! La noi la Bacau , daca nu s-a investit in handbalul feminin, "vegetam" prin liga a doua jucand mai mult cu junioare localnice in teren. Asta in conditiile in care ani la rand inainte de 1989 am castigat titilul national, am luat Cupa Cupelor in 1989 si am disputat doi ani la rand cu trofeul pe masa finala Ligii Campionilor cu celebra SPARTAK KIEV (Igor Turcin an

kkkotto07
kkkotto07  •  13 Aprilie 2013, 11:28

"E păcat să distrugem un brand, pentru că Oltchim e un brand" zice Berbecaru. Pai cine il distruge nea Petrica? Daca Oltchim avea conducatori competenti azi nu tb sa fie la mana combinatului, tb sa fie unul dintre cele mai bogate cluburi din Europa pt ca un manager tb sa stie printre altele sa atraga sponsori si actionari cu bani.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează