SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR/ U JOLIDON CLUJ

Vor în Ligă ca Oltchim » ”U” Jolidon Cluj joacă în Danemarca pentru calificarea în Ligă

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 14:31

Gheorghe Covaciu, antrenorul vicecampioanei "U" Jolidon Cluj, a declarat că echipa sa are şanse la finala turneului de la Grenaa, din turul doi al Ligii Campionilor, dacă jucătoarele sale vor evolua la potenţial maxim.

"Îmi doresc să facem jocuri bune la Grenaa, iar personal, sper să jucăm finala turneului. Mie nu mi-e frică de adversare, ci de jocul nostru. Noi trebuie să ne facem jocul, să fim la potenţial maxim. În primul meci ne confruntăm cu Zajecar, campioana Serbiei, şi cred că şansele sînt egale. Dacă vom învinge, ne vom califica în finală, dar nu pot spune că vom juca cu Viborg sau Rostov Don, pentru că nu am văzut cele două echipe în actualul sezon”, a declarat Gheorghe Covaciu, potrivit mediafax.

Turul doi al Ligii Campionilor este programat sub forma a patru turnee, cîştigătoarele fiecărei grupe urmînd a evolua ulterior în grupele preliminare. În grupa 1, la Grenaa (Danemarca), sîmbătă, vor avea loc meciurile Rostov Don-Viborg HK (ora 15.30) şi ”U” Jolidon Cluj- RK Zajecar (ora 18.00).

Cîştigătoarele acestor două confruntări vor juca, duminică, finala turneului, învingătoarea urmînd să se califice în grupa B preliminară, cu Larvik HK (Norvegia), Podravka (Croaţia) şi Krim Ljubljana (Slovenia). 

Formaţiile clasate pe locul patru în turneele din turul secund al Ligii Campionilor vor evolua ulterior în turul doi al Cupei Cupelor, iar cele de pe locurile 2-3, în turul trei al Cupei Cupelor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  14 Septembrie 2011, 18:44

tinand cont de noul sistem de calificare(este singura grupa unde echipele cel mai bine cotate se intalnesc in primul meci)nu mai joaca toate intre ele(va fi un meci mai putin)calificarea se decide in doua meciuri...calculul hartiei ne da ca "favoriti"pt locul 4 dar cine stie....totusi zajecar are experienta jocurilor din liga regionala(cu hypo,buducnost...smd)rusoaicele sunt capabile sa termine pe primul loc(un egal la astrahan le-a privat de primul loc in campionat unul din cele mai puternice)iar viborgul va tb sa demonstreze ca au facut uitate..plecarile de jucatoare si ca locul lor e in grupele C.L.

nter
nter  •  13 Septembrie 2011, 16:35
Postat de xstream pe 13 Septembrie 2011, 16:13

dar oltchimul unde joaca?

in turul urmator, adica in grupe. si a picat iar cu Itxako :))

xstream
xstream  •  13 Septembrie 2011, 16:13

dar oltchimul unde joaca?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează