SPORTURI  »  HANDBAL  »  PSG - DINAMO

VIDEO Xavi Pascual și-a făcut calculele pentru supermeciul cu PSG » Ce-i trebuie lui Dinamo pentru a reuși miracolul la Paris: „Avem nevoie de asta”

Xavi Pascual / FOTO: Raed Krishan (GSP)
Xavi Pascual / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat marti, 14 februarie 2023 14:15 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 14:27

Dinamo, campioana României la handbal masculin, se pregătește pentru deplasarea infernală de la Paris, unde „dulăii” vor da piept, joi seara, de la 21:45, cu starurile lui PSG. Xavi Pascual, antrenorul lui Dinamo, e realist înaintea confruntării cu parizienii.

  • Duelul PSG - Dinamo va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis de DigiSport, Prima Sport și Orange Sport.

Antrenorul spaniol de la Dinamo e conștient de diferența valorică imensă dintre cele două echipe și spune că o prestație bună a roș-albilor n-ar fi de ajuns în fața francezilor. În tur, PSG a câștigat la București cu 36-29. 

Xavi Pascual, înaintea duelului PSG - Dinamo: „Nu e de ajuns ca noi să jucăm la un nivel bun”

„Va fi un meci foarte complicat pentru noi. Obiectivele noastre sunt trebuie să fie realiste. E o problemă dacă gândim că putem câștiga toate meciurile din Liga Campionilor, înseamnă că nu avem cunoștințe despre handbalul european. Nu e ușor să câștigi afară, e normal că pierdem meciuri, e normal când Porto câștigă acasă. Asta e normalitatea. 

Eu cred că meciul cu PSG nu depinde de noi. Depinde de PSG. E o echipă mai bună decât noi, în proporție de 100%. Nu e de ajuns ca noi să jucăm la un nivel bun. Avem nevoie și ca ei să nu joace bine. Parisul e o echipă mare, are jucători incredibili. Aceasta e realitatea. Când joci cu PSG, Veszprem, Barcelona, e normal că e greu. 

Dar mergem la Paris cu mentalitatea de a câștiga meciul. Dacă m-ar mulțumi un egal? Normal (n.r. - gesticuelază)! Dar e un meci foarte complicat”, a spus Xavi Pascual. 

Fanii sunt foarte importanți pentru noi. Cu Porto, fanii au fost cu noi, e imporant lucrul acesta, chiar dacă au fost decepționați după meciul de acolo.

- Xavi Pascual, antrenor Dinamo

Campioana României vine după cea mai drastică înfrângere a sa din acest sezon, 23-32 în fața lui FC Porto, o formație care ocupa ultimul loc în grupă, fără victorie, până la întâlnirea cu Dinamo.

Ce șanse au CSM București și Rapid în Liga Campionilor? Analiza Narcisei Lecușanu: „Titularele sunt stoarse, rezervele lustruiesc banca!”
SFERTURI
Ce șanse au CSM București și Rapid în Liga Campionilor? Analiza Narcisei Lecușanu: „Titularele sunt stoarse, rezervele lustruiesc banca!”

Calificarea în faza următoare, o formalitate pentru Dinamo

Dinamo mai are nevoie de două puncte în ultimele trei runde pentru a obține calificarea matematică în faza următoare, fără a depinde de jocul rezultatelor. Urmează meciuri cu PSG (deplasare), GOG (acasă) și Magdeburg (deplasare).

Xavi Pascual și-a făcut calculele pentru supermeciul cu PSG » Ce-i trebuie lui Dinamo pentru a reuși miracolul la Paris: „Avem nevoie de asta”

Primele două clasate se califică direct în sferturile de finală. Următoarele 4 formații merg într-un play-off echivalent cu faza „optimilor”.

Citește și alte știri din handbal:

Ce șanse au CSM București și Rapid în fazele superioare din Liga Campionilor? Narcisa Lecușanu a analizat evoluțiile celor două echipe: „Unele jucătoare așteaptă să fie folosite, iar celelalte sunt stoarse!”

Cine ajunge la Budapesta? Traseu infernal pentru Rapid și CSM București spre Final Four-ul Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează